Автомобілі Changan в Україні: переваги та модельний ряд Чанган

Автомобілі Changan в Україні: переваги та модельний ряд Чанган

Переваги придбання авто Сhangan

Кросовери Чанган з'явилися в Україні восени 2023 р. Споживачі оцінили багату комплектацію машин. Автомобілі не залишилися непоміченими. Власники китайського кросовера відзначають відмінне співвідношення ціна / якість. Транспортні засоби голосно заявили про себе добрими технічними характеристиками.

Історія становлення компанії Чанган

Вибираючи бренд Changan для продажу машин на українському ринку, головним було те, що компанія має гарну репутацію, а кросовери вражають своєю технологічністю. Випуск транспортних засобів налагоджений з 1957 року. З 1993 підприємство провело кілька заходів разом із компаніями, що випускають авто у Європі та Японії. У 2006 було організовано власний бренд, який виготовляє машини.

Поки бренд розвивався, інженери постійно оновлювали автопарк і радували споживачів новітніми технологіями, що дозволили покращити споживчі характеристики товарів.

У даний час Сhangan вважається одним із виробників-лідерів транспортних засобів у Китаї. Входить до п’ятірки компаній-лідерів. В Україні представлені практичні кросовери, на яких однаково зручно їздити міською трасою та бездоріжжям.

Модельний ряд авто Чанган в Україні

В Україні восени 2023 р. з'явилися три надійні та бюджетні кросовери. CS35PLUS з першого погляду вражає своєю потужністю, стильним зовнішнім виглядом та спортивним дизайном. CS55PLUS має просторий салон та відмінні технологічні характеристики. UNI-K виглядає не менш презентабельно та розкішно.

Авто мають продуманий просторий шкіряний салон, який не вбирає запахи та стійкий до механічних пошкоджень. До сидінь зручної форми підведено підігрів. Завдяки цьому водію комфортно долати навіть великі відстані.

В автосалоні Сhangan є кросовери з панорамним дахом і люком, через який видно сонячне світло. Спортивний дизайн машин підкреслюють декоративні ґрати, де відсутні рамки.

Щоб автовласник під час їзди міг насолоджуватися чистим звуком музики, в авто, які можна знайти на офіційному сайті Changan, передбачені 14 динаміків Соні, оснащених підсилювачем із 10 каналами. Аеродинаміка в машинах відмінна. Для кращої звукоізоляції виробник застосував 26 видів матеріалів.

При підйомі та спуску автомобіля спрацьовує спеціальний механізм, що полегшує ці процеси. У машині також є пристрій, який може визначати пішохода попереду, і тоді примусово вмикаються гальма. В авто Чанган у безпеці як водій, так і пасажири.


Читати також