Акторка та співачка delfineja презентує пісню «Відпусти мене на волю»

Акторка та співачка delfineja презентує пісню «Відпусти мене на волю»

Акторка та співачка delfineja презентує новий трек під назвою «Відпусти мене на волю».

«Відпусти мене на волю» – це пісня про душу, яка, на відміну від тіла, вміє і повинна літати. Пісня про кохання, яке не завжди «назавжди», про волю, про свободу та небажання жити зі зламаними крилами.

Пісня була написана понад 20 років тому і за цей час сотні разів виконувалась біля різноманітних багать та на різних фестивалях, концертах в акустичному форматі, але вже цьогоріч вона знайшла нове життя в повноцінному аранжуванні.

«Усі ці роки, співаючи “Відпусти мене на волю”, крім безпосередньо акустичного звучання пісні, всередині себе я чула віолончель, яка ніби ще збільшує, розгортає перед слухачем безмежний простір, закладений в цій пісні, надає іншого дихання сенсам, які народжуються під час її виконання. Весь цей час віолончель чула тільки я, але мріяла, щоб її почули також й мої слухачі. І от нарешті нам вдалось записати трек саме в такому аранжуванні», – коментує delfineja.

Нагадаємо, що нещодавно співачка презентувала присвяту полеглим воїнам – «Не вберіг» про реалії нашого “нового” життя та про сенси, які близькі більшості українських сімей.

Читати також


up