Українська барабанщиця KOMA презентує свій новий сингл «Emotions Forbidden»

Українська барабанщиця KOMA презентує свій новий сингл «Emotions Forbidden»

КОМА - це сольний проект Альони Коваленко - української барабанщиці та саунд-продюсерки, учасниці дуету Krapka;KOMA. КОМА поєднує в своїй музиці мрійливі ембієнтні текстури з візерунчастими ритмами живих барабанів.

“Emotions Forbidden” - другий трек сольного проекту Альони, і він про те, чого ніяк не очікуєш, навіть не можеш уявити, що абсолютно виключено з будь-якої вірогідності - руйнування дружби з надзвичайно важливою людиною. Та в якийсь момент настає такий дивний, незвичний і гнітючий етап у стосунках людей, коли усі щирі емоції, які ви переживали разом, більше не можуть існувати між вами: одна віддаляється, а інша, при спробах наблизитись, постійно натрапляє на колючий дріт.

Довго придушуючи чи обмежуючи свої емоції, вони акумулюються і, так чи інакше, шукають виходу. Коли пече - я йду до барабанів і сублімую все накопичене всередині в творчість. Таким чином, робота над цим треком стала для мене своєрідною само-терапією.

KOMA розпочала сольний шлях випустивши дебютний сингл "Forever Alona" разом з лайв-відео 19-го січня 2024. А цього літа Альона працюватиме над ЕР, який планує випустити восени і почати презентувати свій проект на сцені.


Читати також