MÉLOVIN зізнався, чому перестав активно вести соціальні мережі

MÉLOVIN зізнався, чому перестав активно вести соціальні мережі

Відомий співак MÉLOVIN у своєму Instagram розповів, як за останні роки змінилося його ставлення до трансляції життя у соціальних мережах. Артист виклав відверте відео, у якому поділився творчими планами і дав відповідь на одне із найрозповсюдженіших питань.

Останнім часом прихильники відомого співака і музиканта MÉLOVIN все частіше цікавляться: чому виконавець перестав показувати своє життя у сторіз? Сам артист довго не коментував свій вибір, аж раптом опублікував відео, записане у своїй квартирі на ліжку:

“Я так про це довго мовчав, і тепер хочу сказати – я ненавиджу записувати сторіз, тому ви так мало їх бачите у мене в Instagram. Я не люблю вести лайфстайл, не люблю знімати кожен свій видих і вдих, кожну випиту каву і все інше. Я просто люблю писати музику, і зараз я працюю над новим матеріалом, українськомовним матеріалом. Його буде дуже багато! Якісного, класного звучання і саунду. Ось над цим я працюю і хочу зануритися у це”, – поділився MÉLOVIN зі своїми підписниками. 

За словами співака, такі зміни він відчув після початку повномасштабного вторгнення і сьогодні на перший план ставить саме творчу реалізацію. 

Однак, вміння привернути до себе увагу у MÉLOVIN завжди було неабияке. Так, і для щиросердного звернення він вирішив бути максимально відвертим, і зʼявився перед аудиторією щиро та без прикрас – в одній лише білизні.

“Я хочу бути тут і зараз, а не в соцмережах. Щось знімати, закидати вам, але все ж більше бути в улюбленій справі. Якось так. Тепер ви знаєте, чому так мало контенту. Я дуже багато працюю, і мені не хочеться нічого записувати, бо після роботи я хочу побути сам на сам і випити чашку чаю. А вас тішити музикою – своєю справжньою першочерговою місією. От зараз я голий, це набере лайки, і хай це тішить”, – завершив своє звернення MÉLOVIN. 

Під цим постом артист зробив опитування: “Соцмережі відбирають реальність: ТАК/НІ?” І у відповідь отримав підтримку підписників:

  • Подивилась сторіз і зробила висновок. Який же мій кумир молодець! Я теж не люблю вивалювати у сторіз все, чим дихаю. Набагато краще, створювати якісну музику, а публікували лише щось цікаве та особливе.
  • Я так само поринаю в те, що роблю, а соцмережі то не найголовніше.
  • Підтримую і погоджуюся стосовно соцмереж. Мел, бажаю тобі лише ще більшого натхнення творити прекрасну музику. Ми любимо і цінуємо тебе (принаймні я) не за частоту у соцмережах, а за зовсім інше, за твою творчість, щирість і мудрість).
  • Дякуємо за твою справжність, адже дуже важливо залишатись собою! Ти молодець! Успіхів тобі! Чекаю на нові шедеври!!!

Читати також