Єрківська сільська бібліотека шукає дарувальників

Єрківська сільська бібліотека

Єрківська сільська бібліотека – відділ Публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі Миргородської міської ради

 Єрківська сільська бібліотека обслуговує користувачів, як дорослих так і дітей з двох сіл: Єрки та Ярмаки. Так, як наша книгозбірня, це єдиний заклад в населеному пункті, то сюди приходять відвідувачі, як за книгою так і для того, щоб цікаво та змістовно провести свій вільний час. Велика увага приділяється популяризації патріотичної літератури та творів українських письменників та поетів. У бібліотеці функціонує хаб з цифрової освіти, діяльність якого стала невід’ємною частиною бібліотечного сервісу.  Захопити людину читанням одне із головних завдань. Масова робота – один із шляхів досягнення цієї мети нашою бібліотекою. Для відвідувачів бібліотекар проводить літературні мандрівки, мовознавчі години, поетичні струмочки, майстер класи, мистецькі калейдоскопи  та інші заходи різної тематики.

Але найголовніші, це Благодійні заходи кошти від яких передаємо на потреби ЗСУ.     

   При бібліотеці є кімната народознавства та  діє Клуб дозвілля для жінок  «Єрківчанка», який об’єднує людей різного віку. Учасниці популяризують українські звичаї, традиції, обряди,  народні пісні та історію рідного краю.  

Від якості роботи сучасної бібліотеки залежить якість поколінь – як сучасного, так і прийдешнього. А для якісного обслуговування користувачів потрібно оновлювати книжкові фонди. Бібліотекар активно працює над цим питанням: приймає участь в конкурсах, звертається до Видавництв, авторів книг та Благодійних організацій.  Але  наразі Єрківська сільська бібліотека дуже потребує літератури українською мовою, особливо для дорослих читачів. Будемо вдячні за літературу про сучасних українських захисників та книги, авторами яких є: Ліна Костенко, Світлана Талан, Олена Печорна, Надія Гуменюк, Дарина Гнатко, Ірен Роздобудько, Ніна Фіалко, Наталія Дурунда, Зоряна Лешко, Тетяна Белімова, Оксана Кір’ян, Ніка Нікалео, Ганна Ткаченко, Ярослава Дегтяренко, Валентина Мастєрова, Сергій Осока, Володимир Шкурупій та інші.

Контакти бібліотеки:

Електронна адреса: romenska-68@ukr.net

Сторінка у Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1638455709663999/

Єрківська сільська бібліотека та її користувачі будуть дуже вдячні за допомогу.

Єрківська сільська бібліотека

Читати також


up