28.07.2024
Культурна країна
eye 106

Бібліотечний пункт села Гута шукає дарувальників

Бібліотечний пункт села Гута

Бібліотечний пункт села Гута Щербашинської бібліотеки-філії № 3 КЗ «Медвинська публічна бібліотека».

Бібліотека на селі – це центр духовного спілкування та взаєморозуміння, обміну думками, адже для сільського жителя – це місце, де завжди його чекають і завжди йому раді.

Кожного дня бібліотекар інформує та допомагає здобути нові знання, дає добру пораду.

Документально-інформаційний фонд бібліотеки, розкритий через книжкові виставки і тематичні полиці, нараховує 2013 примірників. Щороку до бібліотеки надходять періодичні видання. Кожен третій житель села є користувачем бібліотеки.

В бібліотеці користувачі можуть отримати всю необхідну для них інформацію (особливо незахищені верстви населення), що дозволяє їм вирішувати соціальні питання тощо.

Сучасне життя вносить багато змін у бібліотечне обслуговування населення. Літературні вечори, вікторини, альманахи цікавих зустрічей, поетичні читання, читацькі конкурси, вечори історичних портретів, історичні години, родинні свята, дні рідної мови – це далеко не повний перелік заходів, що організовує бібліотека для своїх користувачів.

Бібліотечний пункт села Гута

Бібліотека особливу увагу приділяє соціально незахищеним верствам населення,  одиноким громадянам, людям з обмеженими фізичними можливостями.

Тому звертаюся до вас, шановні дарувальники, з проханням про допомогу в поповнені бібліотечного фонду сучасною українською літературою та зарубіжною. Малярчкук Т. «Як я стала святою», Роздобудько І. «Неймовірна. Ода до радості», "Пампуха" Алевтина Шавлач, "Інтернат" Сергій Жадан, військова література, "Сторіччя Якова" Володимир Лис, "Я бачу, вас цікавить пітьма" Іларіон Павлюк, "Доця" Тамара Горіха Зерня, "Добрі новини з Аральського моря" Ірена Карпа, Анастасія Левкова "За Перекопом є земля", Ольга Богомаз "Весілля Настусі".

Електронна адреса: medvyn-lib@ukr.net

Читати також


up