31.08.2024
Культурна країна
eye 527

Малокошелівська філія Вертіївської сільської публічної бібліотеки шукає дарувальників

Малокошелівська філія Вертіївської сільської публічної бібліотеки

Добрий день. Я - бібліотекар маленької сільської бібліотеки для дорослих та дітей. Наша бібліотека знаходиться у селі Мала Кошелівка Ніжинського району Чернігівської області.

Прошу вас не відмовити в моєму проханні. Завжди тішуся книжковими новинками і дуже хочеться мати добірки книг, настільні ігри, пазли, розмальовки, олівці, фломастери та будь-які канцелярські приладдя в бібліотеці особливо зараз. Але придбати за свої кошти на даний час я не можу, бо працюю 20 років на 0,5 ставки. Я інвалід другої групи, то прибуток у мене не дуже великий.

До війни я у свій фонд хоч трохи могла придбати, а зараз не можу, бо у моїй бібліотеці створений клуб за інтересами "Наші працьовиті руки", і зараз купуємо нитки для в'язання шкарпеток для наших захисників, а з дітками проводимо різні майстер-класи. Я думаю, що ми повинні насамперед допомагати нашим захисникам.

Маю надію, що, може, хтось відгукнеться на моє прохання і подарує хоч один примірник, бо якщо ми - бібліотекарі - не будемо піклуватися про свою бібліотеку, то в такому разі нас закриють. А для мене бібліотека - це життя. Школу у нашому селі закрили. Якщо закриють бібліотеку, то села наче й не існує.

Буду дуже вдячна за будь-яку літературу українською та англійською мовами. У мене бібліотека для дорослих та дітей. Для дітей потрібна література по шкільній програмі.

Вибачте за прохання і дякую за розуміння. Мирного та спокійного дня. Ангела охоронця. Бережіть себе та своїх рідних.

Тел.: 0664510814

Електронна адреса: tretaknatalia05@gmail.com

Читати також


up