Що враховувати, вибираючи суші сет?

Що враховувати, вибираючи суші сет?

Суші сет – це набір, до якого входить кілька різновидів страви. Це можливість скуштувати популярні роли, маки, інші види з незвичною начинкою та новим смаком. Доставка суші сетів – це можливість експериментувати зі смаками, відкривати для себе нові страви японської кухні. Кухарі ретельно добирають комбінацію продуктів, щоб створити унікальне асорті та запропонувати гармонійний набір.

На що варто очікувати?

Ресторани та суші-бари комплектують сети так, щоб у складі обов'язково були найбільш популярні варіанти.

Вегетаріанські суші сети пропонують справжнє гастрономічне задоволення завдяки своїй різноманітності та поєднанню свіжих інгредієнтів. Вони можуть включати різні види ролів, наповнених авокадо, огірком, солодким перцем, морквою, манго, редькою й іншими овочами та фруктами, які додають стравам яскравих кольорів і смакових відтінків. Часто пропонуються смажений тофу, шпинат, мариновані гриби шиітаке або навіть темпура з овочів, що робить страви ще більш насиченими та цікавими. Соєвий соус, імбир і васабі доповнюють цю композицію, роблячи вегетаріанські суші ідеальним вибором для тих, хто прагне збалансованого, легкого та поживного харчування, не вживаючи рибу чи морепродукти.

Окрім основної страви, в наборі є імбир, васабі та соєвий або соус унагі, які найкраще доповнюють страву, роблять її смак більш насиченим та виразним. При замовленні сету з доставкою додому страву привозять запакованою разом з паличками для правильного вживання.

Розмір має значення

Основний критерій вибору – кількість персон, яких планується пригощати. Суші – це страва, яку потрібно з'їсти відразу, а не зберігати, адже через специфічне поєднання компонентів роли не можна тримати в холодильнику і тим паче заморожувати:

  1. Ресторани пропонують невеликі сети на 2 людини, щоб спробувати кілька смаків. Такий набір складається з 30-40 шматочків. Цей варіант підійде для романтичної вечері, посиденьок з подругою.
  2. Середній набір розрахований на 3-4 персони, в ньому зазвичай від 40 до 56 елементів. Такий варіант – гарна ідея для обіду в офісі чи родиною вдома, зустрічі з друзями, перегляду фільму.
  3. Для великої компанії потрібен великий сет від 56 до 96 шматочків, щоб посидіти з компанією з 6-8 людей, влаштувати корпоратив. Якщо замовити кілька наборів, то можна організувати тематичну вечірку чи бенкет без зайвих зусиль.

Вага наборів може бути різна: від скромних 700 г до великих на 3-4 кг. Замовлення сету – це вигідніше, ніж купувати окремі види значними порціями. При купівлі готового великого набору можна зекономить до 30-40%. І при цьому є можливість скуштувати нові різновиди, отримати гастрономічне задоволення.

Що врахувати при виборі страви?

Всі суші мають свій набір компонентів. При виборі сету варто враховувати смаки компанії. Є запечені сирні суші, набори, в які додають роли з грибами й авакадо, омлетом для людей, котрі не вживають рибу чи мають алергію на морепродукти. Є спеціальні різновиди веганських суші з хрумкою начинкою з авокадо, огірка, інших овочів та навіть фруктів.

Такий підхід дозволяє задовольнити смаки кожного. Тож перед замовленням варто ознайомитись із меню – переліком типу ролів та компонентами кожного з видів, щоб від споживання отримати лише задоволення.

Читати також


up