20.09.2024
Новини в Україні
eye 17

Кохання, зради і любов до себе: MÉLOVIN дав великий концерт у Києві

Кохання, зради і любов до себе: MÉLOVIN дав великий концерт у Києві

19 вересня на даху столичного ТРЦ «Gulliver» відбувся концерт найвідомішого дрімера країни MÉLOVIN. Свято музики відвідало близько 1000 меломанів і прихильників творчості артиста, які стали свідками потужного шоу і надемоційної відкритості MÉLOVIN. Він відверто розповів про дворічні стосунки, які закінчилися драмою, і став натхненням для освідчення, яке відбулося під час концерту на сцені.  

Для своїх концертів MÉLOVIN завжди готує особливу програму. Київський концерт під відкритим небом не став виключенням. Артист запалив із відомими хітами і новими піснями, родзинкою вечора стала комунікація із глядачами. У першій частині MÉLOVIN зауважив, що в залі перебувають його батьки, висловив свою повагу і любов і пригадав дитинство, – як вилазив на табурет, уявляючи сцену, і починав виконувати пісні: “Пройшло не так багато років і тепер для мене будують сцени”, – прокоментував MÉLOVIN.  

Драйв, потужна енергія глядацького залу і шквал емоцій не змогли зупинити артиста. І у другому блоці концерту він вперше за кілька років наважився заговорити про особисте

“Зараз такий час дивний… мене зрадили. Це було дуже боляче. Я подякував стосункам, які тривали майже 2 роки. Відправив їх кудись далеко в минуле. І так сталося, що протягом цих стосунків, коли я вже знав про першу зраду… так, мене зрадили не один раз, я пробачив і почав писати пісню “Вбиваєш мене”. Але ця історія так і не змогла вбити. І я кожному з вас від щирого-щирого серця, у мене воно велике, я знаю, бажаю, щоб ви ніколи не дозволяли себе ображати. Ви самі все знаєте всередині. І хай вас нічого вбити не зможе!” – поділився артист, чим викликав надпотужні овації залу.    

Однак не лише MÉLOVIN був готовий ділитися особистим у цей вечір. Перед піснею “Не зволікай” на сцену вийшла прихильниця виконавця Влада, яка цього вечора святкувала день народження, а її хлопець замість звичайного подарунка вирішив зробити важливий крок і освідчився перед тисячною аудиторією однодумців. На що отримав ствердну відповідь. 

“Я вас вітаю! Це дуже символічно! Особливо перед наступною піснею, яка про те, що зволікати не можна. Війна і життя показали, що треба бути тут. В цьому моменті, в цю секунду. Жити і відчувати. Бути вдячними ЗСУ. І працювати. Багато працювати, щоб потім відбудувати наші території, парки, концертні зали, дитячі садочки, школи… я прости присвячую цю пісню всім вам! Робіть все, поки можете і ніколи не зволікайте”, – зауважив MÉLOVIN.

В особливий вечір артиста прийшли підтримати зіркові колеги: Gena VITER, SWOIIA, Ваня Рассел, Lida Lee, RUDNITSKYI, Катя Краснікова (TAMADA), Вʼячеслав Соломка, Ніколас Карма та інші. А справжнім подарунком для гостей вечора став дует співака, який нещодавно став наставником шоу “Неймовірні дуети” Нового каналу з учасницею iSKra. Разом вони виконали пісню “Обиратиму себе”, яка розриває соціальні мережі. Офіційний реліз гімну любові до себе, як його вже прозвали юзери ТікТок відбудеться зовсім скоро. 

Читати також


up