Подарункове видання про Київ з віртуальною екскурсією та QR-кодами: «Київ. Неймовірні історії великого міста»

Подарункове видання про Київ з віртуальною екскурсією та QR-кодами: «Київ. Неймовірні історії великого міста»

Подарункове видання про Київ з віртуальною екскурсією, QR-кодами, крутими історіями та ілюстраціями

Якщо ви хочете закохатись, вам потрібна ця книжка! Видавництво мотиваційних видань ІРІО підготувало новинку, яка закохає… у Київ. 2 жовтня о 17.00 у Музеї історії міста Києва відбудеться презентація «Київ. Неймовірні історії великого міста».

Де був споруджений перший український «хмарочос»?

Скільки кроків потрібно ступити, щоб пройти Хрещатик з кінця в кінець?

Які ворота на Ярославовім Валу можна потерти, аби відкрити всі двері?

Де опиняєшся, подолавши 374 сходинки?

Це один відсоток запитань, відповіді на які знайдете у книжці, яку написала відома дитяча письменниця Валентина Вздульська. До роботи над виданням долучилась тревел-блогерка Юлія Бенцлер та провідниці в історію з Музею історії міста Києва. А які у книжці ілюстрації — її можна гортати годинами, отримуючи естетичну насолоду.

Новинка дозволяє дізнатись безліч деталей про Київ і його жителів. Скажімо, у фотоательє на Лютеранській письменник Франко робив весільне фото. Архітектор Городецький їздив на сафарі та літав на аероплані. У маєтку Терещенка з’явились перші ліфти у Києві. У  парку Шевченка працював душовий павільйон, де за добу чистими й запашними ставали 600 осіб. А столичний ботанічний сад входить до числа 12 найбільших ботанічних садів світу.

У «Київ. Неймовірні історії улюбленого міста» чимало QR-кодів. Можна побачити 3D-модель Андріївської церкви, який вигляд міг мати Кий і навіть відвідати віртуальну екскурсію. А ще у читача є можливість сісти у трамвайчик, потрапити у Київ 1913 року, переглянувши фільм, створений на основі старих фотографій.

Також у цьому подарунковому виданні є маршрути столицею на всі пори року. Навесні за допомогою мапи читач відвідає усі київські мініскульптурки «Шукай». А восени — сфотографується біля найвідоміших стінописів.  

Кожна туристична пам’ятка, згадана у книжці, супроводжується адресою. Цікаві будинки, символи Києва, райони столиці, відомі особистості, парки та дивовижні місця — про все це йде мова у «Київ. Неймовірні історії великого міста».

Читати також


up