EFSET — новий тест для перевірки англійської мови. У IELTS та TOEFL з’явився конкурент?

Що таке EFSET

Англійська в бізнесі — ключовий гравець. Від рівня володіння цією мовою часто залежить кар’єрне зростання фахівця. Тому, якщо роботодавець вимагає офіційне підтвердження ваших знань, ви можете записатися на курси підготовки до міжнародних тестів TOEFL та IELTS. А можете зареєструватися на LinkedIn та безкоштовно пройти онлайн-іспит EFSET.

Що таке EFSET

EFSET розшифровується як EF Standard English Test. Це незалежний тест з англійської мови, розроблений провідними світовими експертами. Усі зареєстровані користувачі соціальної мережі LinkedIn, які проживають у неангломовних країнах, можуть пройти іспит у режимі онлайн і сертифікувати свої знання. Після цього ви просто додаєте сертифікат із зазначеним рівнем володіння англійською у свій профіль. Усе! Жодних фінансових витрат та поїздок до центру складання міжнародних іспитів.

З EFSET ви зможете:

1. Безкоштовно оцінити свої знання в будь-який час та в будь-якому місці.
2. Отримати результат через 15 хвилин після проходження тесту.
3. Додати сертифікат на LinkedIn як офіційне підтвердження вашого рівня володіння англійською.

Наскільки надійним є EF Standard English Test?

EFSET є достовірним та надійним іспитом, який був розроблений з урахуванням таких самих високих стандартів, як і найвідоміші стандартизовані тести: IELTS, TOEFL та Cambridge English FCE. Результати іспиту відповідають мовним рівням, затвердженим Європейською радою.

Види тестів на вибір:

EFSET. Стандартний тест. Розбитий на дві частини: аудіювання — 25 хвилин та читання — 25 хвилин.

  • EFSET PLUS. Безкоштовний двогодинний тест (аудіювання — 60 хвилин, читання — 60 хвилин), що дає змогу отримати точний еквівалент дорогих сертифікатів. Також може використовуватись як ефективний інструмент підготовки до TOEFL та IELTS.
  • EFSET EXPRESS. Призначений для проміжної перевірки знань з англійської мови. Дає можливість стежити за прогресом та демонструвати свої досягнення на LinkedIn. Час проходження тесту — менше 15 хвилин.

5 простих кроків для отримання міжнародного сертифіката

Крок 1
Виділіть час для проходження EF Standard English Test.

Крок 2
Виберіть потрібний вид тесту: EFSET, EFSET PLUS (підготовка до IELTS/TOEFL) або EFSET EXPRESS.

Крок 3
Виконайте всі завдання.

Крок 4
Отримайте офіційний сертифікат.

Крок 5
Вкажіть свій рівень володіння англійською мовою на LinkedIn, щоб усі роботодавці могли бачити вашу оцінку.

Як стверджують розробники програми, наявність сертифіката EFSET сприяє збільшенню переглядів профайлу в соцмережі LinkedIn у 6 разів! А це правдивий шлях до роботи своєї мрії.

Перевірте свої мовні знання та розкажіть про них усьому світу! А підтягнути свою англійську для отримання високого результату ви завжди можете разом із нашим подкастом Англійська Експрес. Ми з радістю допоможемо вам з удосконаленням ваших розмовних та письмових навичок!

Переклала Юлія Дорош


Читати також