Євросток – справжній мікс брендових товарів

євросток

Оскільки стоки з'явилися зовсім недавно, вони ще не встигли завоювати довіру мас. Однак саме в цих торгових мережах можна відшукати якісний одяг, білизну, взуття та аксесуари від всесвітньо відомих виробників. Ще п'ятнадцять років тому стиляги та модниці в усіх куточках планети витрачали шалені гроші, щоб роздобути ексклюзивну дизайнерську річ, але тепер представниці прекрасної статі і сильна половина людства регулярно заглядають у стоки, які постачають їм фірмові вироби за найнижчою ціною.

Antonio Moretti, MANGO, TERRANOVA, Frank Q – і це тільки мала частина того, що пропонує своїм клієнтам популярний український магазин «Євросток». Дана організація спеціалізується на оптових продажах трендових речей, які постійно завозяться з-за кордону. Підприємці та власники модних салонів без коливань погоджуються на співпрацю з цією мережею, оскільки «Євросток» не промишляє китайськими підробками і не торгує секонд-хендом.

Широкий асортимент товарів, який регулярно поповнюється завдяки поставкам з Данії, Італії, Франції, Іспанії, Німеччини і навіть Сполученого Королівства, розрахований на жіночу, чоловічу та дитячу аудиторію.

  1. Темпераментні молоді люди і представники великих корпорацій зможуть отримати в своє безроздільне володіння виріб в ковбойському стилі від Marlboro Classic.
  2. Вимогливі і ексцентричні дами будуть в захваті від зухвалого стилю від FIORUCCI.
  3. Маленькі леді і джентльмени з радістю приміряють товари від Du Pareil.

Суттєвою перевагою мережі «Євросток» є ще й те, що вона готова надати свій модельний ряд крамницям і fashion-магазинам, розташованим в будь-якому місті України.

Вигідні пропозиції

Потрібно зауважити, що здійснюється поширення колекцій відомих європейських брендів завдяки налагодженій співпраці з такими українськими фірмами-перевізниками, як «Нова пошта» та «Ін-тайм». Більш того, всі товари доставляються в обумовлені терміни і без будь-яких затримок.

Слід звернути увагу і на те, що купуючи в Євросток, ті чи інші товари торгових підприємств, Ви власноруч переконаєтеся в тому, що мішки-мікси з речами, які в подальшому переправляються в модні салони і магазини, наповнені тільки якісним фірмовим товаром. Це гарантує те, що в руки до майбутніх покупців не потраплять неліквіди або браковані вироби.

Крім того, що даний український сток здійснює реалізацію популярного трендового одягу, він також займається продажем взуття та аксесуарів від легендарних торгових марок. Уклавши контракт з цією організацією, підприємці отримують можливість наповнити свої склади, моли і будь-які інші центри роздрібної торгівлі сучасними виробами, виконаними в класичному, молодіжному та спортивному стилях.

До того ж, саме одяг Євросток є одним з найбільших постачальників на український ринок дитячих речей – курток, комбінезонів, штанів, футболок, черевиків і сандалій – з дійсно якісних матеріалів і за набагато нижчою ціною, ніж пропонують інші схожі організації.


Взуття для футболу, сучасні сонцезахисні окуляри, зручні рюкзаки, стильні плаття, ділові костюми – все це можна знайти серед запропонованого асортименту товарів. А враховуючи ще й те, що магазин спеціалізується не на поставках якогось конкретного всесвітньо відомого виробника, а є мультибрендовим, його можна вважати справжньою знахідкою для майбутнього власника успішного модного салону.


Читати також