Співачка Angelina Bukovska випустила трек «Братани»

Співачка Angelina Bukovska випустила трек «Братани»

Після треку "Легіню", спільно із саунд продюсером  M1shka, Ангеліна продовжує закарпатський двіж додаючи все більше енергії в музику, цього разу вміло вплітаючи рейв мотиви.
Артистка є авторкою пісень для  багатьох українських зірок

Трек "Братани " - це ода братерству, підтримці в сімʼї та чоловічій дружбі. Сконцентрований речитатив розбавлений мелодійним вокалом, в який вплетено відому карпато-русинську співанку “Доле, моя доле”, бо саме вона традиційно грає в кінці кожного застілля. Хорову частину виконали хлопці з Буштина, звідки Ангеліна родом. Трек створений спільно із саунд продюсером Taras Bazeev.

"Я обожнюю наш побут. Мені подобається передавати все як є, без перебільшень чи навпаки. В цій пісні я хотіла описати свої сприйняття від  відношення тутешніх хлопців до нелегкого життя, в якому вони росли та формувалась. Я це бачу як дівчина, яка має двох братів.

В цілому це пісня про реальних друзів і чоловічу підтримку. Вони  хочуть від життя багато, і тому багато фізично працюють  і не цураються важкої роботи. І де б по світу вони не були, все рівно повертаються додому, бо світ не замінить їм відчуття, яке вони проживають вдома”, - розповідає Ангеліна.

"Ця пісня 2019 року. Але на той час, я була тільки автором. Мені знадобився не один рік, щоб правильно вплести її в концепт свого проекту і я дуже рада, що вона мала час “настоятися”, як файне закарпатське вино", додає артистка.


Читати також