Привабливі ціни на якісні меблі від Daniro

Привабливі ціни на якісні меблі від Daniro

Якісні м’які меблі від українського виробника Daniro забезпечують комфортний відпочинок та здоровий сон, виглядають стильно у будь-якому інтер’єрі. Наразі асортимент продукції становить декілька сотень. Меблі вирізняються високою якістю завдяки використанню сертифікованих матеріалів та професійного обладнання на автоматизованому виробництві.

Продукція фірми Даніро

Виробничі потужності компанії знаходяться у Львівській області. Уся діяльність зорієнтована на виробництво високоякісних диванів, матраців, ліжок й інших елементів інтер’єру. Своєму успіху за майже 15-річний досвід роботи фірма завдячує фаховим спеціалістам, які розробляють моделі та виготовляють їх на сучасному автоматизованому обладнанні. Важливу роль відіграють якісні матеріали з Європи. Сьогодні меблі Даніро продаються не тільки в Україні, а й експортуються до Франції, Бельгії, Німеччини та інших країн світу. 

Повний цикл виробництва дозволяє випускати високоякісні товари за прийнятними цінами, виготовляти ексклюзивні дизайнерські моделі за індивідуальними замовленнями. Деякі колекції виставляються на світових меблевих виставках.

У каталогу Daniro висвітлено:

  • Дивани різних модифікацій, розмірів та конструкцій. За механізмом трансформації є єврокнижки, дельфіни, викатні моделі, поворотні, конрад, пума й інші. За комплектацією бувають модульні дивани, кутові, прямі, розкладні крісла, пуфи на будь-який смак та колір.
  • Ліжка великі й малі, з підйомним механізмом чи без, на ніжках, з м’яким підголівником, двоповерхові, із поручнями та шухлядками унизу.
  • Матраци різноманітної жорсткості, пружинні й безпружинні, топпери, які поліпшують відпочинок та сон, випускаються з різними наповнювачами та будь-яких розмірів.
  • Крісла, які точно повторюють анатомічні особливості тіла. В них завжди зручно сидіти.
  • Розкладні й стаціонарні столи з унікальним дизайном, які підкреслюють стиль приміщення.
  • Дерев’яні вироби інтер’єру.

Будь-який варіант меблів ідеально вписується в інтер’єр, забезпечує комфорт та гарний відпочинок.

До переваг співпраці з компанією Даніро можна віднести наступні:

  • Великий асортимент, включаючи недорогі серійні моделі меблів і лімітовані дизайнерські конструкції.
  • Якісні сертифіковані матеріали від найкращих постачальників.
  • Повний цикл виробництва на сучасному обладнанні.
  • Гарантія якості та післягарантійний сервіс впродовж 18 місяців.
  • Заводський монтаж та доставка на транспорті компанії по Києву та Львову і Львівській області.
  • Досвід роботи на ринку виготовлення та продажу меблів понад 30 років.

Усю необхідну інформацію можна знайти на сайті фірми або за телефоном у менеджера. У своїй діяльності компанія орієнтується на клієнта, цінує людський ресурс. Команда прагне будувати тільки чесні взаємовідносини із партнерами та покупцями та постійно удосконалювати технології виробництва.

Як замовити меблі від Daniro 

Купити м’які меблі Даніро можна за декілька хвилин в особистому кабінеті на сайті або зателефонувавши за номерами телефонів менеджерові (консультант передзвонює). Діє система знижок, можливий розпродаж з вітрини на найменшими цінами.

Компанія орієнтована на потреби клієнтів. В наявності завжди є ексклюзивні моделі диванів, ліжок та інших меблів. Оплата здійснюється зручним для покупця способом (готівка, карткою, за реквізитами), можлива розстрочка. За бажанням можна обрати тип та колір оббивки, вибрати кут повороту дивану, жорсткість матрацу. Подивитися різноманітні моделі меблів можна на сайті, де представлений широкий вибір, або у шоу-румах у Львові та Буську. 


Читати також