Співачка, модель та громадська діячка Angela поділилася секретами успішного шлюбу

Співачка, модель та громадська діячка Angela поділилася секретами успішного шлюбу

На третій рік війни в Україні значно збільшилася кількість розлучень. І без того безрадісна статистика збільшилася в рази і напевно, лише буде рости.

Причин для цього багато: українські сім'ї розділені війною і кордонами та не витримують напруги. Суперечки, які раніше були не такими важливими, нищать союзи, які раніше пережили все, але не витримали війну. 

Зберегти ментальне здоров'я та злагоди в родинах тепер - головна ціль для мільйонів українок. У кожної з них є свої секрети, не є виключенням і одна з найуспішніших королев краси та відома співачка Angela.

Зірка - у щасливому шлюбі та виховує двох дітей. При цьому, вона постійно працює - на міжнародних подіумах, у студії та на сцені. Як їй це все вдається робити одночасно - відповіді у цьому матеріалі. 

Ви одна з небагатьох українських зірок, які щасливі в особистому житті. Яка ваша таємниця?

Таємниці немає (посміхається, - прим. ред). Я дійсно люблю свого чоловіка, а що головніше - поважаю його. Любити, як в перші місяці, або роки стосунків  - не вийде в нікого. Стосунки  мають різні етапи, різні емоції. Це нормально. Тим паче, коли у вас народжуються діти, тоді звісно все змінюється, як для жінки, так і для чоловіка. 

Як вдається поєднувати кар'єру та родину? Ви успішна співачка, яка гастролює та постійно випускає нові треки. Також ви одна з найтитулованіших королев краси з України. Крім того, ви системно займаєтеся благодійністю. Як це вдається?

Це важко, але можливо. Секрет простий - детальне планування. Я знаю, що буду робити навіть через півроку. В наших умовах, це може виглядати трохи дивно, тому що в будь-яку хвилину наше життя може змінитися, але це мій стиль і це діє. В мене розписана кожна година, тому мені вдається все. Але, я люблю все, що я роблю. Для мене це не робота, а втілення мрії, тому я легко відношусь до того, що в мене дуже мало вільного часу. 

Через війну в Україні фіксується велика кількість розлучень. Що ви думаєте з цього приводу? Чи можливо врятувати стосунки в наших умовах?

Важке питання… У всіх свої обставини і свій поріг перенесення стресу. Повномасштабна війна йде вже третій рік, тому кожен з нас змінився назавжди, навіть, якщо жив в мирних містах. Думаю, те що люди змінюються під тиском і є однією з головних причин розлучень зараз. Крім того, в такі часи змінюються твої погляди, те що тобі здалось важливим - втрачає актуальність. Тому стосунки, в яких і так були проблеми, звісно розпадаються. 

Як ви розділяєте обов'язки в родині?

В нас все традиційно. Мій чоловік - головний в родині і постійно в роботі. Він фінансує нашу родину, тому від мене залежить те, щоб він повертався в дім, який би надихав би його на нові звершення. Вечорами він вдома, з дітьми, які дуже сумують за батьком. На вихідних - ми разом. Полюбляємо проводити час під відкритим небом чи ходимо в кіно. Звісно, весь відпочинок, також разом з дітьми. Намагаємося, виїжджати кудись, хоча б двічі на рік. Мій робочий графік, а також благодійність повністю залежать від моєї родини. Діти та чоловік - мій пріоритет. Я ніколи не поставлю їх вище своєї кар'єри.

Що ви можете порадити жінкам , які хочуть працювати та бути матерями одночасно? 

Не бійтеся. У вас все вийде. Спочатку буде не просто. Життя та материнство - це не просто. Але повірте мені, ви не пожалкуєте жодної миті від свого вибору. Ретельно плануйте свій день, не соромтеся просити про допомогу. Та головне - не ставте життя на паузу. У вас може не бути можливості реалізувати мрії, або цілі. Дійте зараз, хоча б маленькими кроками. Тим паче, вашій дитині потрібна щаслива мама, яка живе життя своєї мрії, а не сумує за втраченими можливостями. 

 


Читати також