Виконавець LANCER випустив новий трек «думаю, що це поможе»

Виконавець LANCER випустив новий трек «думаю, що це поможе»

LANCER - молодий виконавець, підписант лейблу GK MUSIC, демонструє нам незвичний для стилю опіум трек - “думаю, що це поможе”.

Трек описує період життя артиста, коли його головною метою стала погоня за заробітком та красивим життям, яке він спостерігав у оточуючих. Це постійно викликало відчуття неповноцінності, що призводило до постійної перевтоми від роботи та навчання, відмови від спілкування з друзями та дівчиною. Артист вважав, що це лише відволікає і витрачає його час. Але це була невдала стратегія, адже самобичування тільки посилювалось, коли ці зусилля не призводили до бажаного результату. Через це LANCER займався самообманом, навантажував себе роботою, а в якості відпочинку лише курив, щоб не помічати своїх проблем.

Цим релізом автор хоче нам донести, що моменти коли опускаються руки від череди невдач, не варто закапувати себе в цей стан, або знаходити вихід у вживанні речовин. Варто подивитися ширше на ситуацію, відпочити, і продовжувати роботу над собою.

"Це трек, який надихнув мене на створення альбому. Після того, як я записав демо і послухав його декілька разів, я не міг заснути і почав прописувати концепцію альбому серед ночі", - розповів виконавець.

Цей трек увійде в майбутній альбом LANCER, в якому він планує розкрити тему балансу між трьома аспектами його життя: заробіток грошей, стосунки з дівчиною, та його творчість.


Читати також