Афіша серпень 2018. Парк Київська Русь

Афіша серпень 2018. Парк Київська Русь

Фестиваль «Билини Древнього Києва» 11-12 серпня

11-12 серпня Древній Київ у «Парку Київська Русь» запрошує всіх на фестиваль «Билини Древнього Києва» здійснити незабутню подорож у часі в епоху Середньовіччя і провести вихідні по-справжньому цікаво й пізнавально.

11-12 серпня фестиваль «Билини Древнього Києва» традиційно розпочнеться урочистим відкриттям за участю історичних персонажів, парадом княжих прапорів і вражаючою кінною лавою.

Протягом двох днів на гостей чекають видовищні та безкомпромісні одиночні та групові середньовічні бої. Відважні воїни будуть битися у важких обладунках, вага яких сягає 40 кг. Причому це будуть справжні повно контактні бої. Співорганізатором турніру є Всеукраїнська федерація середньовічного бою.

На головному ристалищі розгорнеться захоплююче театралізоване дійство «Русь і степ». Авторська постановка розповість глядачам таємну історію Темуджина - Чингізхана, який незабаром стане відомим у всіх куточках земної кулі. Під час постановки можна буде побачити кінні перешикування, стародавні ігри кочівників верхи на конях, граціозний біг унікальної породи коня - арабського скакуна, танець східної красуні, скачки без сідла, бій монголів і князівської дружини, пісні і вірші, небезпечний номер «розрив кіньми». Тільки в Князівстві «Київська Русь» можна буде побачити видовищні постановки з володіння середньовічною зброєю на коні: луком, шаблею, списами. Вистава буде просочена волею до перемоги, динамікою і несамовитими сценами складного життя, швидкістю кінної погоні і незламним духом воїнів.

Фестиваль «Билини Древнього Києва» подарує захоплюючу подорож крізь століття!

Ціна квитків: повний квиток для дорослого – 250 грн., для пенсіонерів і студентів - 100 грн., для дітей шкільного віку - 50 грн., дошкільнята - безкоштовно.

Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований в 45 хвилинах від Києва - в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від станції метро «Видубичі» згідно з розкладом на сайті.

ХХІІ Міжнародний фестиваль національних воїнських та традиційних культур "Козацький Спас" імені Анатолія Єрмака

18-19 серпня запрошуємо завітати до Древнього Києва в Князівстві «Київська Русь» на ХХІІ Міжнародний фестиваль національних воїнських та традиційних культур «Козацький Спас» імені Анатолія Єрмака.

Цей визначний для нашої країни захід збере найкращих спортсменів з федерацій України, що розвивають національні види спорту в Україні і в світі. В програмі фестивалю проведення змагань на Кубок України з національних видів спорту та презентація національних бойових мистецтв.

Протягом цих днів гості Древнього Києва побачать вражаючі поєдинки козацької боротьби «Штовхач», «Навхрест», боротьби на поясах, українського рукопашу «Спас» та масовий кулачний бій «Лава на лаву», в якому візьмуть участь близько 100 учасників.

Крім того на гостей Древнього Києва чекають вироби народних майстрів, показові виступи шкіл бойових мистецтв, виступи зірок естради, кобзарів, співаків, показові виступи представників національних бойових мистецтв. Та, як завжди, мешканці Князівства «Київська Русь» розважатимуть чеканних гостей кінними виступами, іграми та хороводами, танцювальними флеш-мобами та презентацією першого в Східній Європі слов’янського розмовника.

Вражаючі бойові мистецтва, незламний козацький дух в поєднанні з колоритом та шедеврами архітектури Древнього Києва подарують неймовірні враження гостям «Парку Київська Русь».

Древній Київ відкриється о 10:00,

Музеї та майстер-класи з народних ремесел працюватимуть з 11:00,

Змагання розпочнуться в суботу о 12:00,

Урочисте відкриття програми о 14:00.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований недалеко від Києва – в 45 хвилинах їзди – у селі Копачів, Обухівський район, Київська область.

Ціна квитка: повний квиток для дорослого – 200 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для дітей шкільного віку – 50 грн., дошкільнята – безкоштовно.

Маршрутки курсуватимуть від станції метро «Видубичі» згідно з розкладом на сайті.

Детальна інформація на сайті Парку Київська Русь


Читати також