Топ-6 популярних шоу Америки

Топ-6 популярних шоу Америки. Хоббі та відпочинок для покращення англійської

Телешоу щільно увійшли в наше життя. Країни-лідери зі створення популярних шоу - Великобританія та США. Аналоги їхніх програм роблять і в інших країнах. Це допоможе розрядитися після важкого робочого дня, а заразом і підтягти свій рівень англійської.

Найкращий кухар Америки

У шоу беруть участь звичайні американці, які бажають показати свої кулінарні можливості всій країні. Завдання - за годину приготувати кулінарний шедевр на задану тему. Майстерність учасників оцінюють судді на чолі з відомим британським шеф-кухарем Гордоном Рамзі. Переможцю присуджується звання найкращого кухаря Америки та грошовий приз $250 000, а також надається можливість видати свою книгу рецептів.

Американський ідол

American Idol – головний музичний проект США. Він входить до списку найприбутковіших телешоу. У його рамках вокалісти виконують пісні перед зірковим журі, яке наприкінці обирає найкращих. Голос журі важливий під час попереднього прослуховування, відбору в Голлівуді та при виборі півфіналістів. На живих виступах за своїх фаворитів голосують глядачі. Два переможці проекту підписують контракт із компанією зі звукозапису.

Заскочили

Американський шоу-розіграш каналу MTV, «жертвами» якого стають відомі люди. Протягом чотирьох років шоу вів відомий американський актор Ештон Кутчер, а в дев'ятому сезоні — обличчям шоу стали різні запрошені знаменитості. Редакція «Заскочили» заздалегідь домовляється з друзями «жертви». Шоу надзвичайно популярне завдяки щирим емоціям учасників розіграшу. Хтось сміється над собою, а хтось у нестямі від гніву і готовий побити підставних акторів і розбити камеру.

Топ-модель по Американськи

Реаліті-шоу, де дівчата борються за звання топ-моделі та отримують шанс розпочати кар'єру у модельному бізнесі. Веде шоу американська супермодель Тайра Бенкс разом із помічниками — міс Джей та канадським візажистом Джей Мануелем. У проекті беруть участь 10-14 красунь зі всієї Америки. Наприкінці кожного епізоду журі виключає одну із конкурсанток. Наприкінці сезону зйомки проходять за межами США – у Мілані, Парижі, Токіо та інших фешн-містах.

Вечірнє шоу з Джиммі Феллоном

Традиційне комедійне ток-шоу на каналі NBC виходить пізно увечері у будні. Джиммі Феллон разом із провідним, американським актором та письменником Стівом Хіггінсом, вже багато років розважає любителів зависнути вночі перед телевізором. Кожен випуск шоу починається з монологу Джиммі, а продовжується бесідами із зірками, іграми з їхньою участю, смішними скетчами, а також музичними виступами хіп-хоп гурту The Roots або гостей ефіру.

Подіум

Учасники шоу – молоді дизайнери, які змагаються один з одним за створенні найкращого вбрання. Ведучі визначають час, матеріали та тему змагання. Вбрання презентуються моделями на подіумі, де результати оцінюються німецькою моделлю Хайді Клум. Спочатку у проекті беруть участь 12 дизайнерів, а у кожному епізоді одного з них виганяють. Учасники під час проекту ізольовані від зовнішнього світу – не дозволяється залишати місце проживання, користуватися інтернетом, спілкуватися з сім'єю та друзями, а також використовувати книги з дизайну та шиття. Переможець отримує $100 000 для запуску власної лінії одягу, контракт із агентством та розворот у модному журналі.

Американські телешоу - чудовий варіант для дозвілля, натхнення та вивчення англійської мови. Тож гарного перегляду!


Читати також