Сучасні методики вивчення англійської мови

Сучасні методики вивчення англійської мови

Часто викладачі іноземних мов стикаються зі складністю у питанні процесу мотивації дорослих студентів. Тут можна почути все що завгодно: "і мозок мій зовсім інакше сприймає інформацію, ніж це було в дитячому віці, і безліч інформації, що не залишає мені навіть найменшої надії, ні можливості сприйняти певну тему, і пам'ять уже не та..." все міф, брехня та неправда. І на прикладі бізнес-курсу англійської мови це дуже легко довести.

Психологічний прийом: перекажіть прямо зараз вашу улюблену книгу або сюжет останньої серії серіалу, який ви любите... Ну от! Особливо дивує те, що пам'ять відтворює дрібниці, про які ви і думати не думали, перечитуючи книгу або спостерігаючи за грою акторів.

Особливість роботи людського мозку

Просто вам це подобається, ви це любите, відповідно і процес запам'ятовування набирає обертів самостійно.

Так, більшість вчених-дослідників наполягають на необхідності змусити себе насамперед полюбити процес здобуття нових знань. Як, - спитайте ви. Відповідь досить проста.
Необхідно змусити себе сісти за парту вже сьогодні! Завтра знову змусити, а післязавтра мозок вимагатиме нову "дозу знань", він звикне сприймати інформацію щодня!

Головне цей процес запустити і постійно думати про те, що попереду на вас чекає безперешкодне спілкування англійською з вашими колегами та компаньйонами, а значить нові горизонти вам вже відкриті, і відкрили ви їх собі самі!

Ви не впевнені в тому, що бізнес-курс іноземної - це те, з чого ви готові почати? Тоді сміливо разом із дітьми вирушайте на курси англійської для школярів. І нічого тут соромитися. До усього нового навіть рекомендовано підходити із точки зору дитини.

Дуже дієвий метод

Якщо звернутися до статистики, і врахувати той факт, що 90% мам-домогосподарок, які емігрували в іншу країну, вивчили вже в досить літньому віці іноземну мову в компанії зі своїми дітьми. То можна погодитися із тим, що ваша власна дитина виступає вашим репетитором з англійської мови. Непогано, чи не так?

Вищезгаданий метод допомагає і в роботі з вашою власною мотивацією. У той момент, коли ви з висоти батьківського досвіду наполягаєте на необхідності вашим чаду здобувати освіту, ви автоматично ту саму інформацію вкладаєте і у власну свідомість, яка, в свою чергу, впливаючи на несвідоме, дає вам додаткові резерви для більш ефективного процесу вивчення іноземної мови.

Найголовніше – це змусити себе перші кілька днів "сісти за книгу", дати старт своїй освіті. А далі цей процес не зупинити! Навчайтеся разом! Це дуже захоплююче!!!


Читати також