Як правильно вибрати репетитора з англійської мови

Як правильно вибрати репетитора

Знайти кваліфікованого вчителя не проблема.

Розглянемо основні фактори відбору репетитора.

  1. Вчитель повинен мати досвід. Важливо мати диплом викладача або документ, що підтверджує досвід роботи.
  2. Наявність досвіду викладання. Щоб дати певні знання, вчитель повинен мати досвід і мати необхідний рівень знань.
  3. Гарні рекомендації. Якщо вчитель може показати рекомендації від попередніх учнів, то їх батьки є хорошою причиною вибору виконавця. Не вірте словам, і краще бачити рекомендації від живої людини.
  4. Мотивація до навчання. Важливо, щоб спеціаліст міг стимулювати студента до навчання. Вчитель повинен правильно зацікавити студента або дитину в навчанні, вміти пояснити матеріал і встановити позитивні відносини зі студентом. Важливо знати, коли можна похвалити або навпаки. Коментарі та ставлення дитини після уроків допоможуть визначити, чи є людина підходящим фахівцем.
  5. Розумна вартість. Перш ніж почати заняття, необхідно чітко обговорити вартість за урок.
  6. Коментарі спеціалістів. Важливо, щоб вчитель розповідав про досягнення і недоліки дитини батькам. Зворотний зв'язок може відбуватися по телефону, особисто або в щотижневому або щомісячному звіті. Отже, ви можете зрозуміти, який прогрес і результати є в навчанні.
  7. Місце проведення занять. Варто говорити про те, де відбуватиметься навчання: У себе вдома, у фахівця або в мережі онлайн.
  8. Важливо, щоб із вчителем можна було домовитись. Буде чудово, якщо фахівець зможе пристосуватися до графіку дитини.
  9. Пунктуальність. Працівник повинен прийти на урок заздалегідь і почати його вчасно, а також закінчити.
  10. Контакт між сторонами. Спеціаліст повинен знайти підхід до дитини і вміти йти на компроміс, для чого необхідно встановити позитивний контакт. У цьому випадку навчання буде легким і продуктивним.

Читати також