Волонтерство на окупованих територіях

Порятунок тварин

Інформація від UAnimals

На жаль, зараз Херсон перебуває в окупації. У місті дуже небезпечно. Нещодавно нам написала волонтерка Анна з Херсону, яка в цей складний час опікується тваринами, що залишились там.

«З кожним днем тварин стає все більше, притулки переповнені. У мене під опікою понад 200 тварин. Порахувати вже неможливо. Деякі потребують ветеринарної допомоги. Люди вимушені тікати та залишають своїх тварин. А вони просто не знають, як вижити на вулиці. Щодня десятки покинутих та скалічених тварин. Я намагаюся допомогти всім, але навіть щоб годувати їх потроху, мені потрібен мішок їжі на день для безпритульних, ще один мішок для тварин на тимчасовому догляді та 3-4 кг корму для кішок. Також в мене є травмовані тварини, ті, які потребують лікувального корму, ветеринарних препаратів, операцій та ветеринарної допомоги. Я живу одним днем! Сьогодні я годую та рятую тварин, і це мене радує! Але мені страшно, коли я думаю про наступний ранок», — пише у своєму дописі Анна.

Історія Анни – це лише одна з тисяч історій людей, які продовжують жити на окупованій російськими військовими території. Попри небезпеку, українці продовжують піклуватися про тих, хто потребує допомоги. UAnimals підтримали Анну та її підопічних фінансово. 
Ми віримо у нашу перемогу. Поки російські окупанти несуть зло на нашу землю, Анна та тисячі інших волонтерів несуть у серцях добро. Ми продовжуємо боротися. Дякуємо, що підтримуєте нас у цьому.
PayPal    paypal@uanimals.org
Картка  4441114452272014 (Ольга Чевганюк)


Читати також