Присадибні бесідки з профільних труб

Присадибні бесідки з профільних труб

Металеві споруди для відпочинку зустрічаються майже біля кожної приватній оселі. Хазяйновиті господарі прагнуть упорядкувати прилеглу до будинку територію. Саме для цього зводять тіньові навіси для винограду, бесідки тощо. Аби пришвидшити процес зведення, не втрачаючи при цьому міцності конструкції, використовують профільні труби різної товщини та перетину. Вони дозволяють створювати типові та нестандартні каркаси, які надалі можна вкривати будь-якими видами сучасних матеріалів (дерево, полікарбонат, профлист, сайдинг-панелі та ін.).

Для тих, хто бажає встановити на своїй присадибній ділянці містку бесідку, найкращим вибором стане профильная труба цена за метр якої виявляється дешевша, ніж багато інших аналогів. Її використання дозволить швидко, без зайвих зусиль та застосування спецтехніки побудувати корисний ландшафтний об’єкт, що стане не тільки місцем відпочинку, а й опорою для плетіння виноградної лози.

Вибір форми та розміру профтруб

Для створення бесідки оптимальним варіантом є стальні нержавіючі труби прямокутного або квадратного перетину. Вони дозволяють звести надійну, акуратну та легку конструкцію, яка здатна витримувати значні навантаження, рівномірно розподіляючи їх по всій площі споруди. Завдяки ребрам жорсткості каркас стійкий до згинання та втрати геометричної форми.

В ролі опор, що підтримують рівновагу споруди, використовують профільні труби квадратного перетину. Переважно обирають 50х50 мм або більше. Все залежить від бажаного розміру бесідки, її форми та необхідної кількості опорних елементів.

Прямокутні профільні труби зазвичай відіграють роль обрешітки. Монтуються вертикально, закріплюючись на опорах завдяки зварюванню чи з’єднанню бовтами. На них кріплять оздоблювальний матеріал.

Переваги використання профільних труб для зведення бесідок

  • Міцність і надійність конструкції. Незалежно від форми даху, площі споруди, її типу - відкрита / закрита - каркас триматиме атмосферні, статичні та динамічні навантаження упродовж десятиріч.

  • Швидкість зведення. Спосіб з’єднання елементів обирається за бажанням. Також враховується, з якого матеріалу створюються стіни та дах бесідки. Можна надати перевагу зварюванню, з’єднанню за допомогою бовтів або комбінованому способу.

  • Стійкість до прямого ультрафіолету та різких перепадів температури. На відміну від дерева профільні труби не втрачають структурної цілісності під впливом сонячних променів, сезонних опадів і вологи.

  • Необмеженість дизайнерської фантазії. Профільні труби дозволяють створювати нестандартні споруди багатокутної чи круглої форми.

  • Невелика вартість матеріалу, який слугуватиме довгі роки.

Аби закупити все необхідне для зведення каркасу бесідки в одному місці, а також зекономити час і кошти, варто звернутися до надійного, перевіреного часом постачальника. Металлобаза КТ-Сталь майже десять років реалізує різні види прокату без ліміту обсягу. Співпрацює з міськими службами, торговими мережами, будівельними компаніями та приватними замовниками. Забезпечує доставку по всій Україні. Повний перелік продукції із зазначенням маркувань викладено на сайті компанії. Для швидкого та зручного підбору товару можна скачати прайс-лист з актуальними цінами.

Для отримання консультації щодо підбору оптимального типорозміру профтруб з урахуванням особливостей об’єкту будівництва й обраного методу збирання конструкції зверніться до менеджерів. Зв’язатися з ними можна по телефону або замовити зворотній дзвінок.


Читати також