Агрохімічний аналіз ґрунту

Агрохімічний аналіз ґрунту

Особливості аналізу в агрохімічній лабораторії

Відмінний аналіз ґрунту включає в себе:

  • Агрохімічний аналіз ґрунту: визначення вмісту кислотності, фосфору, магнію та інших органічних речовин.
  • Хімічний аналіз ґрунту: визначення вмісту важких металів у ґрунті.
  • Радіологічний: визначення вмісту радію, торію та інших небезпечних речовин.

Слід зазначити, що агрохімічний аналіз ґрунтів може бути стандартним і збільшеним. Використання певного методу залежить від мети, з якою буде використовуватися ґрунт.

Садівники зазвичай проводять аналіз родючості ґрунту. Це дозволяє оцінити стан ґрунту перед посадкою певних культур.

Звяжіться з нашою лабораторією, якщо вам потрібні найточніші результати. Сучасні інструменти та висококваліфікований персонал дають нам змогу посісти лідерські позиції в цьому секторі.

Проведені випробування

Різні методи можуть бути використані для аналізу ґрунту. Це залежить від мети. Ми можемо провести повну або основну дослідницьку версію (залежно від уподобань клієнта). Протокол тестування буде надано клієнту після аналізу хімічного та хімічного складу ґрунту. Там можуть бути:

  • Солі важких металів.
  • Нафтопродукти різного походження.
  • Бензапірен та інші органічні канцерогени.
  • Підвищений або знижений рівень кислотності.
  • Бактеріальне зараження.

Після отримання цієї інформації фермер зможе вжити необхідних заходів для підвищення родючості ґрунту за допомогою мінеральних добрив певного хімічного складу, а забудовник - ухвалити рішення щодо можливості або неможливості зведення житлових або громадських будівель на певній земельній ділянці.

Мікробіологічний аналіз ґрунту

Мікробіологічний аналіз ґрунту

Існують різні методи мікробіологічного аналізу ґрунту:

Базовий

Аналіз на основні бактеріологічних властивостей. Цей тест визначає загальну кількість бактерій, наявність ентерококів, Cl. perfringens (харчова токсичність), кишкової палички та сальмонели, мікроорганізмів, що сприяють нітрифікації, і термофільних мікроорганізмів. Аналіз проводиться з метою уникнення забруднення. Випробування має бути проведено під час вибору ділянки. Випробування має проводитися на сільськогосподарських землях, індивідуальних ділянках, зонах відпочинку тощо.

Виявлення нематод

Аналіз мікробіології ґрунту для пошуку нематод, що використовується для оцінки потенційних сільськогосподарських земель.

Виявлення паразитів

Дослідження ґрунту на наявність паразитів (гельмінтів). З метою профілактики на сільськогосподарських землях, а також у місцях для будівництва об'єктів дозвілля.

Виявлення патогенних мікроорганізмів

Сальмонела, склеювання сибірських виразок, які визначають патогенну Клостидію.

Комплексний мікробіологічний аналіз

Це виконується відповідно до розширеного списку санітарної та епідеміологічної нерухомості.

Виконується на територіях, призначених для предметів із високим ризиком інфекції: ігрові майданчики, пляжі, території для дворів, парки, школи.

Дослідження кількісно визначає амоніфікатори, сапрофітичні бактерії та ступінь розбіжностей. Токсичність ґрунту виявлено.

Нема потреби в дослідженнях, щоб зрозуміти, що означає мікробіологічний аналіз. Це допомагає профілактиці важкого отруєння та інфекції захворювання. Коли заводчик великої рогатої худоби відмовляється від участі землі або коли він стає звалищем органічних відходів, виникають більш складні ситуації.

Послуги агрохімічної лабораторії

Необхідно вибрати ґрунти для лабораторних досліджень і доставити їх до агротяжного офісу, якщо ви зацікавлені в нашій службі.

Якщо ділянка, з якої проводиться відбір проб на Київському майданчику, віддалена або не має телефонного доступу, краще звернутися до фахівців нашої лабораторії. Умови зберігання зразків відіграють значну роль у точності аналізів. Тільки якщо відбір був проведений своєчасно, ми можемо гарантувати повну достовірність результатів.

Акредитована та незалежна лабораторія «Агротест». У нашій лабораторії ви можете замовити дослідження ґрунтів на забруднення конкретними елементами або оцінку їхнього стану за низкою показників. Ціна роботи визначається переліком обраних показників.


Читати також