Як купити сільськогосподарські товари в Україні та не зіткнутися зі складнощами?

сільськогосподарські товари

Аграрний бізнес у нашій країні досить консервативний. Багато хто досі побоюється розширювати коло клієнтів і покупок, а багато хто використовує так зване «сарафанне радіо». Але зараз світ рухається занадто швидко. Встигати за ним допоможуть покупки та продаж онлайн.

Саме для цих потреб і служить аграрний маркетплейс VAS.

Цей сервіс призначений для аграріїв будь-якого напряму діяльності, де кожен може купити сільськогосподарську техніку в Україні та реалізувати будь-який сільгосптовар.

Перебуваючи навіть вперше на сервісі, користувач миттєво зорієнтується у функціоналі. Зареєструвавшись, можна відразу приступати до пошуку потрібного товару або створення пропозиції для продажу.

Облікові записи на сервісі бувають трьох типів: приватна особа, підприємство або підприємець.

Який би з видів ви не вибрали – реєстрація абсолютно безкоштовна.

Для пошуку товарів слід натиснути кнопку «каталог» або ввести назву потрібного товару в пошуковому рядку. Наявність фільтрів також може звузити пошук і прискорити процес.

У каталозі VAS ви знайдете такі категорії:

  • сільськогосподарська техніка,
  • обладнання,
  • спецтехніка,
  • запчастини,
  • готові продукти,
  • хімія та добрива,
  • землі та с/г нерухомість,
  • різні аграрні послуги.

Великий вибір сільськогосподарської продукції на сайті: https://ua.vas.trade/produkty-silhosp - від насіння до розсади з детальною інформацією, фото та відео, а також відгуками.

Механізуйте та покращуйте аграрні процеси за допомогою категорії «Сільгосптехніка».

Це частина каталогу, де ви можете купити сільгосптехніку в Україні, тобто можна знайти трактори та комбайни різних брендів і виробництва різних країн. Також можливий не лише продаж сільгосптехніки, а і її оренда. А якщо ви вагаєтесь у ціні або боїтеся продешевити – при заповненні оголошення доступна функція «договірна ціна», натисніть її, і покупці будуть пропонувати вам оптимальні варіанти для покупки.

Можливість додавати до товару відеоогляди допоможе і продавцю, і покупцю – перший зможе розглянути техніку з усіх ракурсів і переконатися у вказаному в оголошенні стані, а другий може скоротити час на відповіді на запитання, оскільки багато чого може розказати у відео.

Цим функціоналом онлайн-майданчик з продажу сільгосптехніки VAS постарався зробити ваше перебування на сервісі більш комфортним і технологічним.

Якщо час не чекає і реалізувати товар потрібно терміново – у вашому розпорядженні мітки терміновості, які яскраво виділять і прикрасять вашу публікацію.

Велика кількість фермерських товарів у каталозі «Готові продукти».

Тут кожен знайде товар, який припаде до смаку. Незчисленна кількість продуктів рослинного походження, таких як зерно та аграрні культури, тваринного походження, таких як: м'ясо та риба, морепродукти та напівфабрикати. А завершують його продукти переробки: олії, товари бакалії, сировина, кава та чай і ще дуже багато всього. Такий широкий асортимент продукції допоможе великим комбінатам і виробництвам реалізувати свій товар, а оптовим покупцям скоротить зусилля щодо пошуку якісного товару для закупівлі.

Аграріям залишається лише пройти реєстрацію та випробувати новий маркетплейс VAS для своєї роботи, а також додати новий інструмент для продажу та купівлі до себе у помічники.


Читати також