Пророцтва відомого українського художника швидко збуваються

Пророцтва українського художника Сергія Бурбело

Здійснилося чергове, вже третє, передбачення дніпровського художника, директора Музею українського живопису Сергія Бурбело.

Нагадаємо, що незабаром після нападу рашистів на нашу країну Бурбело створив картину «Корабль, що йде». І незабаром крейсер «Москва» пішов у заданий напрямок.

А минулого літа Сергій створив і виставив на благодійний аукціон вражаючу картину «Вибух Керченського мосту». Незабаром відбулися відомі події, після яких його почали називати художником-пророком. Про це детально писав Міський сайт.

Наступною роботою нашого земляка стала не менш яскрава батальна картина – «Севастопольська бухта». Нещодавно в цій бухті сталися неприємності для окупантів, після чого захоплення «ясновидінням» митця ще більше зросло.

Сергій Бурбело. Картини

Усі ці три картини представлені на виставці "Герць", яка проходить у Будинку архітектора до 3 листопада. Бажаючі можуть їх придбати: «Корабль, що йде» - за 20 тисяч гривень, «Севастопольський бавовна» - за 30 тисяч, «Кримський міст» - за 40 тисяч. Виручені кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ.

Сергій Бурбело. Картини

Сергій Бурбело на своїй сторінці в соцмережі проілюстрував останні події наступним яскравим сюжетом:

Шанувальники його творчості постійно цікавляться, який сюжет стане основою наступної картини. Більшість голосує за палаючу москву.

Сергій Бурбело щодо цього зберігає багатозначне мовчання.

Сергій Бурбело. Картини


Щодо придбання картин звертайтеся за посиланнями:

https://www.instagram.com/burbelos_art_studio/

https://www.facebook.com/SerhiiBurbelo


Читати також