03-12-2022 Розваги 741

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 3.12.2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 3.12.2022

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Вічна донька / The Eternal Daughter

Жінка середніх років заселяється разом із матір'ю в готель, повний секретів та привидів.

Троль / Troll

Під час будівництва гірського тунелю робітники потривожили гігантського троля, який починає сіяти довкола хаос та руйнування.

Коханець леді Чаттерлей / Lady Chatterley's Lover

Фільм розповідає про леді Констанс Чаттерлей, дружину родовитого сера Кліффорда Чаттерлей. Через поранення у чоловіка паралізувало нижню частину тіла. Констанс погоджується на платонічні відносини, але незабаром знаходить втіху в обіймах іншого чоловіка.

Старший / Sr.

Документальний фільм про Роберта Дауні-старшого — одного з найголовніших незалежних режисерів 1960-х. Проект досліджує його творчість та непрості взаємини із сином Робертом Дауні-молодшим, який також виступив продюсером стрічки.

Маєток / The Estate

Дізнавшись, що їх дуже багата і дуже безглузда тітка прихворіла, сестри Мейсі і Саванна вирушають в її заміський маєток, сподіваючись отримати спадщину. Там вони виявляють, що в особняк налетіли й інші родичі. Щоб отримати бажані гроші, сестрам доведеться завоювати довіру тітки і дискредитувати рідню.

Обійми мене міцніше / Serre moi fort / Hold Me Tight

Фільм знятий за п'єсою Клодін Галеа "Я рев'єн де Луан". Жінка, чиє життя здається ідеальним, одного разу вирішує кинути свою сім'ю, щоб перетнути Францію і дістатися до моря... Фільм «Обійми мене міцніше», найамбіційніший на сьогоднішній день, є віртуозним, сміливим портретом самотньої жінки зі зломленою психікою.

Середньовіччя / Medieval

1402 рік. Історія легендарного чеського полководця Яна Жижки, який повстав проти жадібного до влади дворянина Генріха III Розенберзького. Жижка був відомий тим, що не програв жодної битви у своєму житті.

Шагни вперед / En corps

26-річна балерина Еліза отримує серйозну травму під час однієї з вистав. Лікарі кажуть дівчині, що вона більше не зможе виходити на сцену. Еліза не здається і знаходить себе в новому напрямі - сучасному танці контемопрарі.

Святий павук / Holy Spider

Сім'янин Саїд сам ставить перед собою релігійну місію – очистити іранське місто Мешхед від повій. Але після кількох вбивств він виявляє, що суспільству до його хрестового походу немає жодної справи.

Різдвяна таємниця / A Christmas Mystery

Коли батька її кращого друга неправдиво звинувачують у крадіжці цінних міських бубонців, молодій сищіці-аматорці та її друзям доводиться знайти справжнього злодія до Різдва.

Пам'ятати / Rimembeo / Remember

На пальцях 80-річного старого з хворобою Альцгеймера витатуйовано імена. Це імена людей, яких він вважає винними у загибелі своєї родини за часів японської окупації. Разом із молодим напарником він вирушає у подорож, мета якої – убити винних одного за одним.

Наші італійські різдвяні спогади / Our Italian Christmas Memories

Фільм розповідає історію братів і сестер Колуччі, які готують смачну пасту своєї бабусі, щоб допомогти дідусеві, який страждає на недоумство, розпалити теплі спогади.

Королівська няня / The Royal Nanny

Клер - агент Мі-5, яка працює під прикриттям як королівська нянька. Вона повинна впоратися з труднощами свого завдання, такими як протистояння чарам принца Коліна, і зберегти сім'ю в безпеці на Різдво.

Мій поліцейський / My Policeman

1950-ті роки. Викладач Маріон закохується в поліцейського на ім'я Том, він же відчуває почуття до мистецтвознавця Патріка. Через 40 років друзі знову зустрічаються, аби згадати молодість.

Тест на привабливість / The Attraction Test

Професор коледжу проводить наукове дослідження на тему кохання. Шквал критики, що обрушився прямо перед публікацією, змушує її випробувати на собі власну розробку. Чи зможе вона пройти тест разом із головним скептиком?

Щоденник Ноель / The Noel Diary

Різдво. Письменник прибирається у батьківському домі та зустрічає жінку у пошуках біологічної матері. Чи знайдуть вони в старому щоденнику ключ до минулого і до своїх сердець?


Читати також