11-12-2022 Розваги 717

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 11.12.2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 11.12.2022

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Піноккіо Ґільєрмо дель Торо / Guillermo del Toro's Pinocchio

Дія нової екранізації казки Карло Коллоді розгорнеться у фашистській Італії 1930-х. Із Піноккіо захочуть зробити ідеального солдата.

Визволення / Emancipation

Луїзіана, ХІХ століття. Історія біглого темношкірого раба Пітера та його боротьби за власну свободу та незалежність. Засновано на реальних подіях.

Вона сказала / She Said

Журналістки New York Times розпочинають розслідування десятків випадків сексуального насильства з боку голлівудського продюсера Гарві Вайнштайна.

Дух Різдва / Spirited 

Три духи Різдва намагаються виправити шкідливого піарника Клінта Бріггса.

Квиток до раю / Ticket to Paradise

Розлучена пара змушена об'єднатися, щоб поїхати на Балі та завадити дочці Лілі вийти заміж за місцевого хлопця. На їхню думку, дівчина робить ту ж помилку, що й вони 25 років тому.

Ностальгія / Nostalgia

Феліч повертається до Неаполя після 40 років життя в Єгипті. Він прибув на батьківщину, щоб дбати про хвору матір на останній стадії раку.

Незнайомець / The Righteous

Фредерік Мейсон був священиком майже все своє життя. Але в 60 років він раптом залишив віру і втік до села, щоби створити сім'ю зі своєю новою дружиною. Якось на порозі його будинку з'являється таємничий мандрівник, якому потрібна допомога. Поява незнайомця перетворює життя колишнього пастора на хаос. Йому здається, що він упустив у своє життя помсту самого Бога.

Справи людські / Les choses humaines / The Accusation

Сімейство Фарель знають у всій Франції: Жан - відомий вчений, а його дружина Клер - письменниця, відома своїми радикальними поглядами феміністів. Вони мають красеня сина Олександра — студента престижного американського ВНЗ. Приїхавши у гості до батьків, Олександр знайомиться з Мілою — дочкою нового партнера матері. Молоді люди легко знаходять спільну мову та разом вирушають на вечірку. Наступного ранку Міла звинувачує Олександра в зґвалтуванні, тим самим знищуючи репутацію його сім'ї і запускаючи незворотний процес пережовування всіх деталей того, що відбулося, не лише органами правосуддя, а й усіма ЗМІ, які бажають будь-що дізнатися, хто говорить правду, а хто бреше.

Тенор / Tenor

Антуан, хлопець із паризького передмістя, навчається на бухгалтера, а вільний час присвячує роботі у доставці суші та реп-баттлам. Доставляючи замовлення до паризької опери, він знайомиться з мадам Луазо, викладачем співу в інституті при опері, яка виявляє в Антуані прихований талант. Антуан хоч і мало знає про оперну культуру, але переймається їй і погоджується навчатися у мадам Луазо. Йому доводиться брехати сім'ї, друзям і всьому району, тому що для них опера - далека і незрозуміла розвага багатих буржуа.

Коханець леді Чаттерлей / Lady Chatterley's Lover

Нещасна заміжня аристократка у заміському маєтку свого чоловіка починає бурхливий роман із лісником. За однойменним романом Девіда Герберта Лоуренса.


Читати також