07-12-2022 Розваги 1115

Поетична Хвиля. Конкурс для бібліотек

Поетична Хвиля. Конкурс для бібліотек на порталі Експеримент
Друзі, ви нам писали, ми вас почули.
Прийом робіт на конкурс Поетична Хвиля продовжується до 5 січня.
Ми розуміємо, що у багатьох зараз проблеми зі світлом та інтернетом і є бажаючі, які через технічні обставини не встигають зробити та надіслати відеоролик. То ж, ми трохи посунули дату і чекаємо на ваші креативні роботи.
Нагадуємо, що Поетична Хвиля - це новий формат, який ми вирішили реалізувати для популяризації української поезії, а також для підтримки українських бібліотек.
Читаємо Грицька Чубая та підтримуємо один одного!
 
 
Оголошуємо новий конкурс під назвою Поетична Хвиля. Цього разу це будуть поетичні читання. Для них ми вирішили запропонувати вам творчість талановитого поета Грицька Чубая.

Умови конкурсу

  1. Записати на відео вірш Грицька Чубая, який вам найбільше до вподоби. Вірш цей можуть читати або працівники, або відвідувачі вашої бібліотеки.
  2. Завантажити це відео на файлообмінник та надіслати на пошту (mo.eksperiment@gmail.com) або в Телеграм (+380661670488). Обов'язково вкажіть Тему листа 'Поетична Хвиля" та напишіть, з якої ви бібліотеки. Усі ці відео ми будемо завантажувати на Ютуб та запропонуємо глядачам голосувати за кращого учасника.
  3. Чекати на результати голосування, які ми оголосимо в останні дні грудня.
Призи за 1, 2 та 3 місце ви бачите зараз на фотографії.

1 місце

1 місце
 

2 місце

  2 місце


3 місце

3 місце

 
Чекаємо на ваші роботи. Нехай щастить!

Читати також