«Хто не знає історію, той повторить її»: прем’єра німецьковної пісні української співачки із Швейцарії Jasminka «Ich Erzähl dir»

Прем’єра німецьковної пісні української співачки із Швейцарії Jasminka «Ich Erzähl dir»

12 квітня українська співачка зі Швейцарії Jasminka презентувала сингл у стилі реп під назвою «Ich Erzähl dir».

Jasminka – українська співачка зі Швейцарії, що не боїться зачепити у своїй творчості важливі теми суспільства. «Ich Erzähl dir» – не просто реп-сингл, це короткий екскурс історією України, важливість якої в композиції підкріплена інструментальними бітами та експериментальними голосовими семплами.

«Україна – моя Батьківщина, саме тут я промовила свої перші слова, саме ці краї сняться мені щоночі та саме за цей дім я переживаю з початку повномасштабного вторгнення. «Ich Erzähl dir» це заохочення українцям знати свою історію, а іноземцям не плутати правду з брехнею. Через цю пісню я можу розповісти слухачам про красу своєї країни, про її правду та неймовірну хоробрість. Хоч я й не вдома, моя душа живе в Україні», — ділиться Jasminka.

Сингл був написаний, аби привернути увагу до найважливіших проблем суспільства та надати голос тим, хто не може самостійно промовити або не знає, як донести правду оточенню.

Читати також


up