Які жіночі джинси вибрати?

жіночі джинси

Кожна модниця повинна мати у своєму гардеробі хоча б одну пару добре підібраних джинсів. Незалежно від того, будуть це елегантні штани чи штани з дірками, варто взяти до уваги кілька важливих порад, які стануть у пригоді під час шопінгу. Щоб купити жіночі джинси, які пасуватимуть до вашої фігури, варто враховувати кілька аспектів. Рекомендації у цій статті стосуються крою, довжини штанини, форми та розміру. Жіночі джинси здатні як підкреслити талію, так і візуально зменшити ікри або стегна. Однак при неправильному виборі штанів можна підкреслити й недоліки.

На що звернути увагу при виборі жіночих джинсів?

Вибираючи розмір штанів, передусім пам'ятайте, що розміри штанів часто значно відрізняються від нумерації іншого одягу. Від американських розмірів може запаморочитися голова, тому варто спочатку ознайомитися з цією нумерацією. Крім того, деякі моделі будуть більш еластичними, ніж інші, тому їх розташування на тілі буде надто відрізнятися одна від одної. Джинсові штани можуть зовсім не розтягуватися, що означає необхідність вибору моделі на два-три розміри більші.

Наймоднішими моделями джинсів є:

  • обтислі джинси,
  • джинси кльош,
  • джинси бойфренди.

Довжина штанини та ширина талії

Довжина штанини визначається літерою L від англійського слова length. Вона виражається в дюймах, як і ширина талії, яка відповідно позначається літерою W, тобто waist (обхват талії). Найчастіше цей параметр визначається за шкалою від 22 до 33 дюймів. Щоб дізнатися, як вимірюються штани в сантиметрах, помножте дюйми на 4.

Жіночі тканинні штани

Такий тип штанів є найкращим варіантом заміни джинсів. Вони стануть у пригоді як на випадок урочистих подій, так і для робочих буднів. Фігура з такими моделями стає більш елегантною та легкою. Елегантні жіночі чорні штани – це фактично must have в гардеробі кожної модниці, адже завдяки ним можна створити безліч стильних образів.

Жіночі брюки в клітинку

Ці види штанів також шиються з тканини. Вони чудово поєднуються з однотонними футболками та сорочками. Брюки в клітинку підкорюють все більше жіночих сердець, адже вони додають стилю зухвалого характеру та приховують недоліки фігури.

Елегантні жіночі брюки

Є тип жінок, які люблять елегантні жіночі брюки із завищеною талією. Ці моделі оптично звужують силует і подовжують його. А ще вони чудово маскують виступаючий живіт.

Жіночі рвані джинси

Джинси з дірками на колінах не виходять з моди вже багато років. Вони чудово поєднуються з елегантним та базовим верхом. У продажу можна знайти джинси з дірками класичних відтінків, а також чорного та інших кольорів. Вони також повинні бути присутні в гардеробі кожної жінки, тому що дозволяють створювати багато стилізацій.

Читати також


up