Співачка Катерина Кокорєва презентує свою нову пісню «Мирне небо»

Співачка Катерина Кокорєва презентує свою нову пісню «Мирне небо»

Поштовхом для написання пісні стали події, що відбувалися на початку повномасштабного вторгнення країни-терориста. Тоді хмельничанка Катерина Кокорєва знаходилася за кордоном, а за ситуацією в Україні слідкувала з новин. Невідомість, схвильованість за рідних та близьких, занепокоєння за долю країни вплинули на емоційний стан співачки. Проте Катерина знайшла в собі сили опанувати емоції та з оптимізмом заглянути в майбутнє — квітучу та Незалежну Україну. Так і народилася пісня «Мирне небо».

«Як би нам важко не було — ми все переможемо, бо ми любимо свій край, своє небо, свою землю на якій народилися, де жили наші предки й на якій будемо жити ми, будуючи процвітаючу та прогресивну країну. Наразі святий обовʼязок кожного українця її боронити, щоб діти, наше майбутнє, були вільні й щасливі на своїй землі», — коментує Катерина Кокорєва.

На підтримку релізу співачка відзняла відео. Творча команда відобразила воєнне сьогодення кадрами з напівзруйнованого залу. У противагу показала уособлення мирного життя — кадри, де Катерина співає у вечірній сукні на сцені концертного залу. Зйомки також проходили на малій Батьківщині співачки, де зафільмовані пейзажі села Субіч, Кам’янець-Подільського району, що на Хмельниччині. «Остання сцена — це вільні простори нашої Прекрасної Батьківщини, які ми нікому ніколи не віддамо. По яким у недалекому майбутньому більше ніколи не полетить ворожа ракета»,  —  розповідає Катерина. Як згадує співачка, цю сцену знімали взимку при температурі повітря менше 10 градусів. На заваді й були сильні пориви вітру.

До початку повномасштабного вторгнення Катерина Кокорєва мешкала та працювала в ОАЕ. За спостереженнями співачки, місцеве населення співчуває українцям, а локальні ЗМІ об’єктивно висвітлюють події. Проте зі сторони влади активної підтримки України у війні немає. Співачка закликає всіх українців, незалежно від того в яких куточках світу вони не перебувають, донатити на потреби військових, щоб наблизити перемогу України над ворогом.




Читати також


up