03-11-2023 Розваги 1039

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 03.11.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 03.11.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Літні татусі / Old Dads

Фільм розповідає про трьох друзів середнього віку. Нещодавно вони продали свою компанію міленіалу, який одразу почав вносити немислимі для них зміни. Крім того, всі вони стали батьками досить пізно, і виявляється, що все, що вони знали про виховання дітей та управління компанією, застаріло років на 30, і вони не йдуть у ногу з часом. Тепер, зіткнувшись з несподіваними випробуваннями в повсякденному житті, їм доведеться навчитися орієнтуватися в сучасному світі, що швидко змінюється.

Пила X / Saw X

Джон Крамер вирушає до Мексики на експериментальну операцію, сподіваючись вилікуватися від раку, але в результаті з'ясовує, що це всього лише шахрайство і обман зневірених хворих. Тоді чоловік вирішує покарати шахраїв у своєму фірмовому стилі - за допомогою хитромудрих жорстоких пасток.

Місія нездійсненна: Смертельна розплата. Частина перша / Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Ітан Гант та його команда IMF мають знайти небезпечну зброю, перш ніж вона потрапить у чужі руки.

Продавці болю / Pain Hustlers

Ліза Дрейк покинула коледж і вирушила на пошуки кращого життя для себе та своєї маленької дочки. Отримавши роботу в збанкротівшому фармацевтичному стартапі, вона, завдяки мужності і наполегливості, вдихнула в компанію нове життя. Однак із великими грошима приходять і ризики.

Голда / Golda

1973 рік. «Війна Судного дня» у розпалі. Єгипет, Сирія та Йорданія атакують Ізраїль, сподіваючись повернути собі втрачені території. Вирішити цей конфлікт має Голда Меїр — перша жінка-прем'єр-міністр Ізраїлю. Тягар відповідальності за долю країни ще важчий тому, що за фасадом «залізної леді» Голда ховає один похмурий секрет.

Заручники / Retribution

Звичайний ранок обернувся справжньою катастрофою: відвозячи дітей до школи, Метт виявив бомбу в машині. Щоб вижити, йому доведеться сліпо дотримуватись усіх інструкцій, які віддає невідомий. Правило лише одне — не залишати транспортний засіб.

Привиди у Венеції / A Haunting in Venice

Венеція. Еркюль Пуаро, який вийшов на пенсію, неохоче відвідує спіритичний сеанс, під час якого один із гостей виявляється вбитим Колишній детектив береться до розслідування.

SuperАлібі 2 / Alibi.com 2

Після закриття агентства життя Грега було досить спокійним, поки він не вирішив зробити пропозицію Фло. Тепер йому доводиться заново відкривати Алібі.com, щоб знайти фальшивих батьків і не знайомити майбутніх тестя та тещу з матір'ю-порноактрисою та батьком-шахраєм.

Похорон / The Burial

Збанкрутілий власник похоронного бюро подає до суду на конкурента після зірвавшоїся угоди, і при цьому наймає відомого юриста.

Нестримні 4 / Expend4bles

Нестримні зазнають втрат: Барні Росс вибуває з ладу, а Лі Крістмас відсторонений від майбутніх операцій. У команду набирають нових бійців та відправляють відшкодовувати збитки. Але й вони зазнають поразки та потрапляють у полон. Тепер Лі Крістмас повинен самотужки пробратися в лігво противника і звільнити команду, заразом запобігши глобальній катастрофі. Тільки так можна врятувати світ та відновити репутацію Нестримних.

Париж. Все включено / La vie pour de vrai / Life for Real

Тридан все життя живе та працює на мексиканському курорті. У свої 50 років він вирішує вирушити до Парижа на пошуки кохання дитинства - Віолетти. Там він зупиняється у зведеного брата Луї, про існування якого ніколи не підозрював. Той же, бажаючи позбутися Тридана, просить свою подругу видати себе за Віолетту.

Мег 2: Западина / Meg 2: The Trench

Дослідницька група занурюється в найглибші западини океану з метою виявлення покладів з корисними копалинами. Їхня подорож перетворюється на хаос, коли вони стикаються з цілою групою колосальних мегаладонів. І тепер, щоб вижити, їм доведеться у всьому перевершити цих безжальних хижаків.

Вбивці квіткової повні / Killers of the Flower Moon

Незабаром після Першої світової Ернест Беркгарт, який відслужив у Франції кухарем, приїжджає шукати удачі в Оклахому, де є велика резервація індіанців племені осейдж. У тих краях живе його дядько Вільям Гейл, який носить прізвисько Король — він землевласник, скотопромисловець, друг індіанців та велика людина. Король переконує Ернеста посвататися до Моллі Кайл, молодої жінки із заможної індіанської родини. Ідея полягає в тому, щоб земельні права цієї сім'ї з часом перейшли до Беркгарта (читай до Гейла), а для цього лише повинні померти мама Моллі, її сестри і вона сама.

Праведник 3 / The Equalizer 3

Покінчивши з роботою таємного агента Роберт Макколл продовжує відстоювати правду у повсякденному житті та захищати тих, хто цього потребує. Перебуваючи в Південній Італії, він дізнається, що його друзі опинилися під впливом місцевих кримінальних авторитетів. Коли події загострюються, Макколл вирішує стати на захист справедливості, вступивши у боротьбу з мафією.

Будіка: Королева воїнів / Boudica

Кельтська королева Будіка править народом іценів разом із своїм чоловіком Прасутагом. Коли він був зраджений і вбитий Римом, королівство Будіки залишилося без спадкоємця, а римляни захопили їхні землі та майно. Доведена до безумства і сповнена рішучості помститися за смерть чоловіка та дочок, Будіка об'єднує племена регіону і розпочинає епічну війну проти могутньої Римської імперії.

П'ять ночей у Фредді / Five Nights at Freddy's

Майк Шмідт влаштовується працювати охоронцем у Freddy Fazbear's Pizza — колись успішний, але нині покинутий сімейний розважальний центр. У першу ніч на роботи він розуміє, що нічну зміну не так просто витримати.

Ґран Туризмо / Gran Turismo

Затятий геймер Янн Марденборо, автогонщик Джейк Солтер і ідейний маркетолог Денні Мур разом ризикнуть усім, щоб знайти своє місце в самому елітному виді спорту.


Читати також