17-12-2023 Розваги 824

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 17.12.2023

Новинки кіно 2023. Що можна побачити в інтернеті онлайн. 17 грудня

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Ілюзія безпеки / Leave the World Behind

Сім'я з чотирьох людей знімає на вихідні розкішний будинок з басейном на узбережжі неподалік Нью-Йорка. Розслаблений відпочинок затьмарюють деякі дива: прямо в пляж врізається здоровенний танкер, відключається мобільний зв'язок та інтернет, не працює телебачення, а посеред ночі на порозі з'являється господар будинку з дочкою і просить пустити їх переночувати, оскільки в Нью-Йорку відбулося масове відключення електрики. Очевидно, щось відбувається, але ніхто не розуміє, що саме.

Що стається пізніше / What Happens Later

Вілла і Білл — колишні коханці, які побачать один одного вперше за багато років, коли вони обоє опиняться в засніженому аеропорту під час перельоту.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій / The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

До того, як стати деспотичним президентом Панема, молодий Коріолан Сноу був останньою надією для свого в'янучого роду — колись великої династії, яка впала в немилість післявоєнного Капітолію. Напередодні десятих щорічних Голодних ігор Сноу призначають наставником Люсі Ґрей Берд — трибута дистрикту 12. Поступово дівчина все більше привертає увагу Панема, стаючи фавориткою майбутнього змагання. Готовий на все, щоб повернути своїй сім'ї колишню велич, Сноу вирішує повернути ситуацію з Люсі на свою користь. Починається гонка з часом, яка покаже, хто співочий птах, а хто - змія.

13 пришесть диявола / In the Fire

Молодий лікар Грейс Бернем прямує з Нью-Йорка до маленького містечка на запрошення матері хлопчика, якого місцеві жителі та пастир підозрюють у одержимості дияволом. Грейс починає лікувати дитину, намагаючись довести, що звинувачення проти неї безпідставні. Однак незабаром з жахом усвідомлює, що дитина не така проста.

На землі святих і грішних / In the Land of Saints and Sinners

Легендарний найманий убивця Фінбар вирішує, що він уже не так хорош і йому час відійти від справ. Але якось у місто, де він заліг на дно, навідується банда і починає беззаконня. Фінбару нічого не залишається, як стати на бік правосуддя і знову взятися за зброю. І цього разу він ризикує не лише собою, а й усіма, хто йому дорогий.

Всередині жовтого кокона / Ben trong vo ken vang / Inside the Yellow Cocoon Shell

Тьєн повинен супроводити в рідне місто тіло своєї невістки, яка загинула в страшній аварії в Сайгоні, і п'ятирічного племінника Дао, який дивом вижив в аварії. Потім він починає пошуки свого старшого брата, що зник багато років тому, щоб передати йому сина. У цьому лабіринті примарних квестів Тьєн бореться зі своєю власною внутрішньою кризою, розмірковує про життя, віру та розум.

Зільбер і щоденник сновидінь / Silver and the Book of Dreams

Коли Лів Зільбер переїжджає до Лондона, вона зустрічає загадкову групу хлопчиків, які втягують її у світ подорожей уві сні. Вона та її група мандрівників снів проводять ритуал, щоб втілити у життя свою найбільшу мрію, але це потребує найбільших жертв.

Травень, грудень / May December

Популярна актриса Елізабет Беррі готується зіграти у кіно жінку на ім'я Грейсі. Понад 20 років тому будучи 36-річною та закрутила роман із семикласником і потрапила на передовиці всіх газет країни, а зараз пара цілком щасливо живе звичайним сімейним життям. Елізабет спілкується з Грейсі, її чоловіком, дітьми, колишнім чоловіком та іншими знайомими і чим більше дізнається, тим цікавіше їй здається майбутня роль.

Творець / The Creator

Повсюдне застосування штучного інтелекту призвело до того, що у Лос-Анджелесі стався ядерний вибух. З того часу колективний Захід на чолі зі США веде непримиренну війну на знищення ШІ, але блок країн Південно-Східної Азії - Нова Азія - живе в гармонії з роботами і здаватися не збирається. У 2065 році спецназівець Джошуа знаходився в тилу ворога, з метою відшукати головного творця ШІ, відомого під ім'ям Нірмата, і втерся в довіру настільки, що одружився з вченою Майєю і з нетерпінням чекав на народження дитини. Але під час нападу американців і ракетного удару головної надії Заходу на перемогу — військової орбітальної станції NOMAD — його дружина загинула. Через п'ять років Джошуа змушений повернутися до Нової Азії, щоб допомогти загону військових знайти Нірмату та його лабораторію, де, за даними розвідки, розроблено новітню зброю, здатну знищити NOMAD.

Злочинці / Los delincuentes

Моран працює клерком у банку. За вечерею зі своїм колегою Романом Моран розповідає йому, що він украв 650 тисяч доларів – рівно вдвічі більше, ніж він би заробив до виходу на пенсію. Він планує здатися, але пропонує Роману розділити гроші, якщо він погодиться сховати їх, доки Моран буде у в'язниці.

Остання справа Містера Монка / Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie

Детектив Едріан Монк, який страждає на обсесивно-компульсивний розлад і широкий спектр фобій, повертається, щоб розкрити свою останню справу, пов'язану з його падчеркою Моллі. Остання справа Містера Монка – повнометражне продовження детективного серіалу «Монк» із Тоні Шалубом у ролі чарівного поліцейського, який був змушений залишити роботу та стати приватним детективом через комплекс психологічних проблем.

Сонце майбутнього / Il sol dell'avvenire / Vers un avenir radieux / A Brighter Tomorrow

Знаменитий кінорежисер розпочинає зйомки нового фільму, який має стати шедевром. Але з самого початку все йде не так. Його багаторічний продюсер і за сумісництвом дружина йде працювати до іншого режисера. Головна героїня намагається перетворити кіноепопею на любовну мелодраму. А нові продюсери вимагають додати перцю. Режисер повинен приборкати весь цей хаос, щоб не втратити велику магію кіно.

Швидкий Чарлі / Fast Charlie

Чарлі Свіфт на прізвисько Куля — холоднокровний кілер і майстер вирішення складних проблем. Багато років він вірою і правдою служить своєму босу, мафіозі Стену, поки що від нього не вирішує позбутися конкурент. Герой, що уникнув розправи, встає на шлях помсти, заручившись несподіваною підтримкою Марсі — колишньої дружини бандита, який колись загинув від рук Чарлі.


Читати також