Міфи та правда про плазмоліфтинг обличчя

Міфи та правда про плазмоліфтинг обличчя

Майже кожна косметологічна процедура для обличчя має своїх прихильників та скептиків. Перші — довіряють дієвості процедур перевіряючи ефективність на практиці, а протилежна група — краще житиме з вірою в міфи, ніж хоча б раз спробує для себе щось нове.

Навіть проста та зрозуміла за своєю дієвістю процедура плазмоліфтингу ще досі бореться з вигадками. Спробуємо спростувати міфи реальними фактами, щоб плазмотерапія обличчя стала вашою улюбленою процедурою, показавши повний спектр своєї ефективності.

Міф №1: Плазмоліфтинг — це уколи краси

Так, плазмотерапія як і відомі уколи краси ботулотоксином проводиться інʼєкційно і дійсно позитивно впливає на красу вашої зовнішності. Але головне в цій процедурі – препарат, що вводиться під шкіру. Плазмотерапія ефективна завдяки використанню вашої власної плазми крові, що насичена тромбоцитами. Перед процедурою лікар проводить:

  • забір венозної крові;
  • центрифугує пробірку в спеціальному пристрої, де кров розділяється на фракції;
  • отриману плазму набирає в спеціальний шприц-інʼєктор;
  • проводить процедуру для визначених зон.

Міф №2: Плазмоліфтинг може проводитись усім

Безумовно, кров наявна в організмі кожної людини і її без проблем можна центрифугувати для плазмоліфтингу, але в даній ситуації є свої виключення. Процедура не підходить для пацієнтів, які мають:

  • герпес на обличчі;
  • шкірні захворювання;
  • активні запальні процеси;
  • аутоімунні захворювання;
  • погане згортання крові;
  • алергію на антикоагулянти;
  • цукровий діабет;
  • вагітні та жінки на ГВ.

Дозвіл на проведення процедури дає лікар після огляду вашої шкіри та збору анамнезу на наявність протипоказань.

Міф №3: Плазмоліфтинг ефективний тільки тому, що робить проколи на шкірі

Дивний міф, що породжує появу інших міфів за логікою яких прості проколи на обличчі мають свою ефективність.

Однозначно, ні! Дія плазмоліфтингу має оздоровлювальний, омолоджувальний та лікувальний характер тільки завдяки введеній власній плазмі, що збагачена тромбоцитами.

Плазмоліфтинг ефективний

Міф №4: Плазмоліфтинг — це боляче

Болісність процедури залежить від індивідуального рівня больового порогу кожного пацієнта. Лікарі-косметологи можуть пропонувати анестетичні креми для місцевого знеболення, але більшість пацієнтів проходять процедуру без них. 

Міф №5: Плазмоліфтинг змінює зовнішність

Плазма крові рідка за своєю природою, тому безперебійно, органічно та безпечно вводиться під шкіру обличчя не залишаючи горбів та слідів проколу. На відміну від гелеподібних філерів, які дійсно формують нові обʼєми на обличчі та інколи змінюють зовнішність, плазмотерапія не втручається в природні риси вашої краси. Плазма рівномірно розподіляється під шкірою та починає проявляти свою ефективність і накопичувати результат.

Правда

PRP-терапія дарує неосяжні можливості для покращення стану шкіри, зосереджуючи свою дію на процесах регенерації, загоєння та відновлення здорового шкірного покриву обличчя та окремих ділянок тіла! Переконайтеся в цьому особисто!


Читати також