Співачка TEREN презентує новий трек «Панна»

Співачка TEREN презентує новий трек «Панна»

Співачка TEREN презентує нову пісню та відео у неочікуваному амплуа, під назвою “Панна”. На масштабному танцювальному івенті LATE DANCE SHOW, співачка вперше публічно презентувала новий трек та зняла відео з танцівниками.

«Панна» - маніфест про сильну та впевнену в собі дівчину, яка точно знає, чого хоче від життя. «Я вірю лише в дію. Покажи свою силу, може я повірю» - це цитата з пісні, яка точно описує меседж та вайб треку. 

 Новий трек «Панна» - це сучасний саунд з танцювальними мотивами, який запалює з перших нот. Атмосфера літа підсилена текстом, який описує сучасну українську жінку - сильна, незалежна та впевнена у собі. Образ «Панни», який однозначно манить та надихає. 

Mood video було створено в унікальних умовах, а саме під час знімань нового формату для українського YouTube простору - Dance&Talk show. Хореографом-постановником став Максим Оробець, за сумісництвом шоуранер заходу. У атмосферній роботі взяли участь одразу 30 професійних танцівників, які долучились із зали. Найцікавіше - це були знімання експромтом - “тут і зараз”, відео робота створена буквально з двох дублів, а під час процесу, як звикли вже мільйони українців, було неочіковано вимкнуте світло та лунали сирени.

Цікавий факт - запрошеними гостями LATE DANCE SHOW стали: топова хореографиня Світлана Сакаль та геніальний режисер та хореограф-постановник Руслан Махов.

«Часто у інтервʼю несвідомо підкреслюю тему жіноцтва і тепер у скарбничці не лише цитати та вирази, але і пісня. Всі ми – «Панни», але кожна по своєму. А коли меседжі ще і підкреслюються танцями та такою атмосферою стилю, це взагалі тотальний метч», - ділиться TEREN.

 Слухайте трек “Панна” на всіх музичних платформах, а на офіційному YouTube-каналі переглядайте відео!



Читати також


up