27.10.2024
Розваги
eye 38

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 27.10.2024

Новинки кіно 2024. Що можна побачити в інтернеті онлайн. 27 жовтня 2024 року

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Прискорення / Slingshot

Група астронавтів вирушає в смертельно небезпечну місію до супутника Сатурна Титана і намагається зберегти контроль над реальністю.

Байкери / The Bikeriders

1960-ті, Чикаго. Дальнобійник Джонні під враженням від фільму «Дикун» із Марлоном Брандо створює байкерську банду «Вандали». Спочатку учасники безневинно катаються на мотоциклах і п'ють пиво в барі, але згодом влитися до їхніх лав хочуть дедалі більше радикально налаштованих громадян. Так «Вандали» перетворюються на небезпечне угруповання. Сюжет фільму натхнен фотокнигою Денні Лайона 1967 року, в якій зібрані знімки, що зафіксували життя членів чиказького мотоклубу Outlaws MC.

Зовні / Outside

Сімейна драма на тлі зомбі-апокаліпсису. Франціс, Айріс та двоє їхніх дітей намагаються сховатися від ходячих мерців на старій фермі, де батько сімейства провів дитинство. Однак вони виявляють, що в цьому будинку стільки ж страху та страждань, як і за його стінами. Ще сильніше ситуацію обтяжує те, що подружжя перебуває у розладі, і навіть діти помічають, що з мамою та татом щось не так.

Зозуля / Cuckoo

17-річна Гретчен із батьком, мачухою та однокровною молодшою ​​сестрою Альмою приїжджає до Німеччини на невелику базу відпочинку, власник якої, давній бізнес-партнер батька, запропонував йому роботу з планування нового об'єкту. Дівчина не в захваті від переїзду і нудьгує за матір'ю. Відносини з батьком остаточно псуються, коли Альма потрапляє до лікарні із судомами невідомого походження, а саму Гретчен починає переслідувати моторошна жінка.

Мистецтво створення хіта / Art of a Hit

Поставивши на карту свою кар'єру, рок-гурт кінця 90-х вирушає до французького замку, щоб записатися з невловимим суперпродюсером. Але в міру наростання напруженості та спалахів гніву вони розуміють, що стикаються з чимось більшим, ніж просто тиск, що потребує успіху.

Жага до життя / Don't Move

Айріс впевнена, що їй великі нема чого жити. Нещасний випадок забрав її сина, її сім'я зруйнована, і вона залишилася оточена болем та самотністю. Але лише опинившись у полоні психопата, вона зрозуміє, як сильно все ще хоче жити.

Майя зі Штормскері / Myrskyluodon Maija / Stormskerry Maja

Дія фільму розгортається на Аландському архіпелазі, розповідаючи історію хороброї дівчини Майї, яка разом зі своїм чоловіком Янні стикається із життєвими труднощами на віддаленому острові у 19 столітті.

Веном: Останній танець / Venom: The Last Dance

Пристосувавшись до спільного існування, Едді і Веном стали друзями і разом борються з лиходіями. Але тепер за Едді полюють військові, а за Веномом — його інопланетні родичі, що загрожують усьому живому.

Читати також


up