Благодійні концерти «НаШапку» у квітні. Збираємо на кісткові імпланти для наших поранених!

Благодійні концерти «НаШапку» у квітні. Збираємо на кісткові імпланти для наших поранених!

У квітні відбудеться серія благодійних концертів «НаШапку», ініційованих Сонею Сотник, що швидко набули любові і популярності серед киян і традиційно проходять щочетверга. 

 У афіші:

4.04 - гурт БОРЩ (Barman Dictat)

11.04 - «Луї Армстронг НаШапку» Марі Жигінас та мікрохор FINGERS (Pepper's Club)

18.04 - гурт Інший день (Docker-G)

25.04 - Музично-поетичний стендап Пермяков ВірШоу та гості - сюрпризи (Pepper's Club)

 

4 квітня - гурт БОРЩ

Barman Dictat, 18:00

Легендарний панк гурт БОРЩ і його батьки засновники Alexander Pipa та Yuri Zdorenko вперше зіграють #НаШапку свої промовисті хіти. Більше 20 років ці вічні пацани запалюють своїм драйвом, енергетикою та необтяжливою лірикою. Яскраві пофігісти, які розносять простір вщент своїм шалом, допоможуть зібрати на кісткові імпланти для наших поранених 4 квітня у легендарному барі БарменДиктат.

Вхід вільний!

Звук живий!

 Серія благодійних концертів «НаШапку» у квітні. Афіша

11 квітня - «Луї Армстронг На Шапку»

Pepper's Club, 18:00

У проекті #НаШапку  -  джазова класика з репертуару Луї Армстронга у виконанні Марі Жигінас та мікрохору FINGERS!  Справжні хіти легендарного джазмена в новому виконанні, яке вас вразить та залишить незабутні враження.

Наживо пролунають "What a wonderful world", "Go down Moses", "Give me a kiss to build a dream on", "Down by the riverside" та інші.

Не пропустіть можливість відчути справжню атмосферу джазу в новому світлі. Будьте частиною цього неповторного вечора, де талант, музика та емоції зливаються в музичний шедевр.

На сцені:

Марі Жигінас – вокал

Михайло Кобець – труба

Ярослав Філоненко – тромбон

Наталія Лебедева – клавіші

Єгор Абрамов – бас

Андрій Чайка – барабани

Марі Жигінас & мікро-хор «FINGERS»

Серія благодійних концертів «НаШапку» у квітні. Афіша

18 квітня - гурт Інший день

Docker-G, 18:00

18 квітня збираємося #НаШапку щоб послухати гурт Інший день та допомогти Фонду «СВОЇ» закупити  кісткові імпланти для наших поранених.

Рок-гурт “Інший день”, заснований у 2006-му році. Музиканти майстерно об’єднали потужне звучання ритм-секції, ліричного вокалу із струнними  та фортепіанними  партіями. Команда пережила декілька трансформацій, але з кожної виходила ще мелодійнішою та  ще ліричнішою.

Серія благодійних концертів «НаШапку» у квітні. Афіша

25 квітня - Музично-поетичний стендап Пермяков ВірШоу та гості - сюрпризи!

Pepper's Club, 18:00

Вперше у благодійному проекті #НаШапку «Пермяков ВірШоу» – драйвовий музично-поетичний стендап письменника та артиста, віршоумена Андрія Пермякова.

Несамовите поєднання сценічного втілення поезії та стендапу, віртуозного музичного звучання та фантастичного співу.

А також хіти Aerosmith, AC/DC, The Beatles, Uriah Heep, Deep Purple, ZZ TOP українською мовою.

Спокуса, кохання, свобода та війна. І музика, і вірші. Почуття без прикрас і табуни мурах по шкірі.

І все це допоможе нам зібрати на кісткові імпланти для наших поранених.

Серія благодійних концертів «НаШапку» у квітні. Афіша

Про автора та учасників

Андрій Пермяков – Письменник, артист, автор на сцені, віршоумен, віршотелер.

Створив свій оригінальний продукт ПЕРМЯКОВ ВІРШОУ. 

Любов Буличова – співачка, волонтерка, модель Paris Fashion Week.

Сергій Курдицький – бандонеон, акардеон.  Соліст танго гурту FueGo orchestra. (Hells Bells на бандонеоні, здається, ще ніхто в світі не виконував)

Сергій Пархоменко – електрогітара, сесійний гітарист.

Богдан Кравчук - відомий український саксофоніст, джазовий віртуоз. Як соліст, брав участь у проектах Національного Симфонічного Оркестру України, Національного Духового Оркестру України. Зараз викладає в музичному коледжі ім. Глієра, та грає в біг-бенді Національного Цирку України.

Про проєкт

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт -  поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під  час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з  незвичайними лотами.

 Проєкт «НаШапку»  був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики:  допомога ЗСУ, пораненим  та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду "СВОЇ".  

 Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імпланти для наших поранених”, - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.

 Всі мої друзі, знайомі, приятелі підтвердять, що я всіх намагаюся затягти на концерт НаШапку ))

Поки ніхто не сказав, що йому там не сподобалось, більшість повертаються туди знову і знову, дехто став постійним відвідувачем.

Я дуже рекомендую, хоч раз сходити на цей концерт, тому що там особлива атмосфера. Там буквально збирається сімʼя. Так, це я коли там загубила гаманець і абсолютно незнайомий мені чоловік гнався за мною аж до метро щоб віддати. Це там знаходять друзів, партнерів, нові волонтерські контакти, натхнення, а іноді і любов. Це там ви можете зовсім випадково отримати свій найкращий портрет від знаних фотографів. Ходіть НаШапку”, - розповідає Татуся Бо блогерка, дитяча письменниця, виконавча директорка української фундації "Мрія".

 


Читати також