Бробакс Шоу: пізнаємо світ разом з Елвіном та Лео!

Бробакс Шоу: пізнаємо світ разом з Елвіном та Лео!

Фінальні випуски дитячого «Бробакс Шоу» з маленькими Лео та Елвіном

Дивіться нові випуски «Бробакс Шоу» пізнавального-розвиваючого проєкту для дітей від Суспільного.

Нові епізоди, які ви ще не бачили, з ведучими-дітьми Лео та Елвіном Буша можна подивитися на дитячому ютуб-каналі «Бробакс».

Шоу у поєднанні з короткими анімаційними експлейнерами пояснює дітям речі, які відбуваються навколо: як використовувати свою фантазію, які можуть бути небезпечні ситуації у житті та як на них правильно реагувати, які бувають жанри книжок та з чого безпосередньо складається книга, чим відрізняються дикі тварини від домашніх, які бувають та як працюють органи чуття у людини, що таке розумне споживання та відповідальне ставлення до одягу, будова органів тіла, а також багато нового та цікавого про нашу рідну Україну.

У новому випуску «Бробакс Шоу» Елвін та Лео поринають у світ фантазії. Перевіряють свою фантазію завдяки предметам з магічного боксу та створюють справжнє пісочне шоу. Хутчіш вмикайте новий випуск «Бробакс Шоу» та вперед дізнаватись цікаве про навколишній світ.

У цьому випуску Елвін та Лео розпізнають небезпечні ситуації разом з поліціянткою Юлією Радчук: повітряна тривога, незнайомці та безпека на дорозі. Лео розповів про своє правило «ВВВ» коли прямує до укриття. А як літери розшифровуються — дізнавайтесь у відео.

У новому випуску «Бробакс Шоу» хлопці дізнаються усе про книжки: побудова книги, жанри, процес створення ілюстрацій та навіть розробляють макет для своєї історії. А в гості до них завітала дизайнерка та ілюстраторка Оксана Щербакова. А ще хлопці проведуть експеримент, щоб перевірити чи справді для ілюстрацій у книжках використовують лише чотири кольори.

А тепер поговоримо, чим відрізняються дикі тварини від домашніх. А також ведучі спробують приготувати корм для котів і навіть дадуть котику спробувати, що в них вийшло. Ще в гості завітає кінологиня Аляска Вар’єва і навчить Елвіна та Лео, як потрібно тренувати собак.

Елвін та Лео пізнають роботу органів чуття: дегустують їжу заплющеними очима, розрізняють кольори у темряві, перевіряють свої тактильні здібності та прислухаються до тиші. Чи вдасться пройти всі експерименти та застосувати потрібні органи чуття? Вмикайте випуск, щоб дізнатись цікаве про навколишній світ.

Випуск «Бробакс Шоу» розказує, як дати друге життя речам та що таке розумне споживання. А також Ангеліна Троша, активістка проєкту «ЕкоГлухів» розповість усе про сортування сміття і як стати мегакрутим помічником планети. Хутчіш вмикайте новий випуск «Бробакс Шоу».

Елвін та Лео дізнаються нову інформацію про себе. Розглянуть будову органів тіла людини, як працює серце, легені та мозок. А ще дитяча лікарка Анастасія Шелевицька провела експеримент, щоб показати як серце качає кров.

У завершальному випуску цього сезону «Бробакс Шоу» брати Елвін та Лео дізнаються все про Україну, подорожують мапою та досліджують області та міста нашої країни за допомогою челенджа. А ще до них приєдналась фольклористка Марія Квітка, разом з нею брати дізнаються про одяг, який носили українці у різних регіонах та заспівали народну пісню «Ой у лузі червона калина».


Читати також