05-03-2017 Мистецтво 509

10 улюблених кіноборід

10 улюблених кіноборід

РУС

Якщо Ви любите бороди - Вам сюди. Тому що ми маємо до них найтепліші почуття. Особливо, якщо ці бороди належать нашим улюбленим кіногероям. Насправді, бородатих персонажів безліч у фільмах і анімації. Цей список міг би бути нескінченно довгим. Ми вибрали на наш погляд, 10 найбільш вражаючих борід.

Буття Брайана за Монті Пайтоном (1979)

Житие Брайана по Монти Пайтону

Відлюдник, який взяв на себе обітницю мовчання та відправився у пустелю, відрощував свою бороду протягом довгого часу. За 18 років його борода виросла доволі довгою, щоб прикрити його голизну. Борода чудова, але краще зайвий раз її не чіпати, щоб не побачити зайвого.

Форрест Гамп - Форрест Гамп (1994)

Форрест Гамп

Родом із Алабами, Форрест пройшов шлях від незграбного хлопчака з маленького містечка, до національної сенсації, завдяки пінг-понгу і любові до бігу на довгі дистанції. Свою кошлату бороду Форест обгрунтовував неможливістю зупинитися, під час свого тривалого забігу. Навіть важко уявити, скільки мандрівних комах і вихлопних газів накопичилося у такий бороді.

Гендальф - Володар перснів (2001-2003)

Гэндальф, Властелин Колец

Мудрий старий чарівник, який має звичку вплутуватися у пригоди і дивуватися, коли він не отримує, що хоче. Його борода змінилась від сірої кошлатості до величної білої хмарки. Такої сліпучої, що здатна налякати самого Сарумана. На вигляд борода виглядає дуже м'якою і приємною, як хвости маленьких цуценят.

Алан Перріш - Джуманджі (1995)

Алан Пэрриш, Джуманджи

Алана (Робін Вільямс) було втягнуто у небезпечну настільну гру в 1969 році - коли ж він, нарешті, повернувся у реальний світ, 26 років по тому, він перетворився у затятого мешканця джунглів. Не маючи дзеркала протягом багатьох років, він навіть не міг уявити, що є власником однієї з най вражаючіших борід, яку ми коли-небудь бачили. Ми б не здивувалися, знайшовши там гримучу змію.

Пей Мей - Убити Білла 2 (2004)

Убить Билла 2

Строгий майстер бойових мистецтв, який відповідальний за тренування Беатрікс та Ель. У нього шовковиста, білосніжна борода, наче привид. Свою бороду Пей Мей пестить і плекає - погладжуючи її у ті моменти, коли він сердиться або надзвичайно серйозний, але навряд чи хтось наважився б доторкнутися до неї.

Сенека - Голодні ігри (2011)

Голодные игры

Голова розпорядників 74 Голодних ігор, мало що про нього можна сказати, щоб не спойлерити. Однак його диявольська борода майбутнього виглядає так, немов вона поголена гарпіями. Якщо доторкнутися до такої бороди, назад отримаєш кривавий обрубок, вона така ж м'яка, як терка для сиру.

Чувак - Великий Лебовські (1998)

Большой Лебовски

Ледар і нероба, якого ніколи не зустрінеш без Білого Росіянина і кардигана. Має чудові боулінг мрії, які містять в собі Джуліану Мур у костюмі вікінга. Борода у Чувака, на диво, доглянута. Хоча залежить від того, як давно він мився і в яких пригодах побував напередодні.

Ной Келхаун – Щоденник пам»яті (2004)

Дневник памяти

Привабливий сільський хлопець (Райан Гослінг) закохується у Еллі Гамільтон. Але чи зможуть продовжуватися ці стосунки після закінчення літа? Ной власник неймовірно привабливої бороди, яка робить свого володаря ще більш привабливим, наскільки це взагалі можливо.

Келвін Кенді - Джанго звільнений (2012)

Джанго освобождённый

Брутальний, жорстокий власник плантації Кенділенд, який насолоджується спогляданням того, як на смерть борються його раби. Ймовірно, найбільш кровожерлива борода у всьому списку. Вона дуже вдало підкреслює характер і нахили свого власника.

Джек Горобець - Пірати Карибського моря (2003)

Джек Воробей, Пираты Карибского моря

Найяскравіший, дивакуватий пірат на всіх морях. Будь-який пірат потребує бороди і Джек не виняток, зі своєю плетеною бородою, звисаючою з підборіддя. Насолоджуватися її видом можна до тих пір, поки тебе не здолає морська хвороба або поки Джек не встрягне у чергові неприємності.


© md-eksperiment.org

Читати також