22-08-2018 Театр 80

Афіша серпень-вересень. Львівський театр ляльок

Афіша серпень-вересень. Львівський театр ляльок

Як розказати дитині про свободу і незалежність? Чи достатньо одягти її у вишиванку, та прочитати патріотичного вірша?

Театр ляльок – креативна мистецька платформа, яка вміє говорити з дитиною доступною мовою, простими поняттями. Ми формуємо в першу чергу шанобливе ставлення та любов до землі, де ти народився та ростеш. Розказуємо про людей для яких свобода та незалежність – не просто слово, а сенс існування на цій землі.

У виставі «Золоторогий Олень» - головні герої є прототипами гідних людей. Саме повітря, гори, дерева, трави Карпат роблять їх волелюбними. Неймовірна щедрість природи створює унікальних Оленів, з золотими рогами. Що є їх золото – дар чи прокляття, краса чи потворність, небезпека чи воля?. Адже є люди, які роблять все можливе, щоб підкорити, знищити, взяти під свій контроль. І тільки такий же вільний і унікальний хлопчик Василько, вперто бореться за життя і свободу свого друга Оленя і за свою власну гідність.

Тож що таке патріотизм? Поговоримо? Подумаємо разом?

Запрошуємо 24 серпня на перегляд вистави «Золоторогий олень», яка відбудеться о 16 годині і присвячена «Дню Незалежності». Саме ця вистава відкриє 73 театральний сезон Львівського театру ляльок.

Репертуар на серпень-вересень

Репертуар на серпень-вересень Афша Льввського академчного обласного театру ляльок 2018

Тел. для довідок: +38 (032) 235-58-32


Читати також