05-08-2021 Мистецтво 329

Фільми-мотивації для тих, хто вибився з колії

Що подивитися. Фільми-мотивації

Коли опускаються руки, залишається тільки надихатися прикладами по-справжньому сильних вольових людей. А щоб не шукати ці приклади в повсякденному житті та літературі, треба додати у вибране фільми, які будуть відмінною мотивацією в досягненні успіху.

У гонитві за мрією

Розмірене та злегка сентиментальне кіно ставить перед глядачами головне питання – чи треба боротися до останнього заради своєї заповітної мрії? Навіть якщо відповідь очевидна, у житті не так все легко. Головний герой фільму знає, що йому необхідно, однак встигає декілька разів впасти духом й готовий відмовитися від своєї мети. Добре, що ненадовго: незабаром він розуміє, що повинен йти до кінця й не дозволяти іншим критикувати його прагнення.

Хмарний Атлас

Фільм увібрав у себе багато жанрів – драму, історію, фантастику, комедію. У кожній сюжетній лінії простежується одна тенденція – бажання головного героя отримати перемогу над ворогами. Час-від-часу ці вороги – звичайні злісні заздрісники, в інших випадках – впливові персони, які витрачають свої гроші ні на удосконалення, а на знищення світу. Не завжди боротьба завершується перемогою добра над злом; дивитися кіно треба з розумінням того, що у майбутньому справедливість все одно переможе.

Вертикальна межа

Фільм-мотивація для тих, кому здається, що він опинився у найгірших умовах та не бачить виходу. Сутність фільму полягає у боротьбі за життя групи альпіністів, яких настигла лавина. Люди опинилися заблоковані у сніговій печері й можуть прожити лише декілька днів. Інша група альпіністів та добровольців, незважаючи на бурю в горах, відправилися на пошуки зниклих товаришів. Лише одиниці повернуться у табір живими.

Хижа у лісі

Це фільм жахів з елементами комедії про неминучий апокаліпсис. Що ж в ньому такого інтригуючого? Саме остання сцена – коли двоє хлопців, які ще можуть врятувати Землю, вирішують не робити цього. Вони зустрічають апокаліпсис з посмішкою на обличчі, розповідаючи історії. Покора та умиротворення – те, що допоможе сприйняти труднощі та втрати не так болісно.

Людина на ім’я Уве

Уве вважає себе достатньо старим для того, щоб дати собі другий шанс на щасливе життя. Він вирішує добровільно піти й нарешті возз’єднатися з давно померлою дружиною. Тільки випадковості, які виявляться фатальними, змусять Уве знов посміхатися й цінувати кожний прожитий день.

Приємного перегляду!


Читати також