Історія Бурого, якому двічі посміхнулася доля

Історія Бурого

Собаку Бурого знайшли парамедики під Ізюмом під час мінометного обстрілу. Він був пораненим і йому довелося ампутувати пів лапи. Але його життя було врятоване.

Після – пса прооперували у ветеринарній клініці Києва. Після наркозу у тварини не було сил, щоб дійти додому разом із волонтерами, які його прихистили. На допомогу прийшли німецькі журналісти, які знімали репортаж про постраждалих тварин. Вони запропонували підвезти волонтерів з Бурим додому на машині. Життя собаки було врятоване вдруге. Він опинився вдома вчасно. В той день по вулиці, якою мав проходити пес з волонтерами, влучило дві ракети.

Пес Бурий

Зараз чотирилапим опікується активістка UAnimals Христина Кравченко.
«Скоріше за все, Бурий був службовою собакою. Він гуляє поруч із людиною, знає команди, поводиться чемно, охороняє та мужньо терпить усі лікарські маніпуляції», — розповідає Христина.

За тиждень Бурий вийде з лікарні. Замість лапи в нього буде протез. Він щеплений, оброблений та має паспорт. Але у Бурого немає дому. Зараз пес знаходиться у пошуку люблячої сім’ї. Собаці треба постійно знаходитися на відкритому просторі, щоб вільно переміщатися та розробляти лапу, тож, ідеальним варіантом нового дому буде приватний будинок.

Якщо Бурий — це саме той член сім’ї, якого ви шукали весь цей час, сміливо пишіть про це Христині (https://www.instagram.com/christina_r.e.b.e.l/). Доля двічі посміхалася Бурому. Можливо, посміхнеться і втретє?


Читати також