Що таке квартира з ремонтом під ключ?

Квартира з ремонтом

Під квартирою з ремонтом «під ключ» розуміється об'єкт, готовий до заселення, без необхідності додаткового оздоблення. Ціна на такі квартири дещо вища, ніж на помешкання у стані «після забудовника», проте таке рішення економить час ы сили новосельців. У цій статті ми розповімо, чому купити квартиру в Івано-Франківську від Blago Developer – це вигідне та розумне рішення.

Чому варто купити квартиру з ремонтом?

Це рішення насамперед гарантує економію часу. А ще воно дозволяє уникнути цілого ряду незручностей:

  • тривалого очікування перед заселенням,
  • пошуку спеціалізованих компаній,
  • контролю ремонтної бригади на кожному етапі,
  • відвідування магазинів і пошуку матеріалів. 

Зазвичай із забудовником працює кілька будівельно-ремонтних бригад, завдяки чому ремонт квартир закінчується одночасно зі здачею об’єкта в експлуатацію. Перевагою квартири з ремонтом є також відсутність необхідності контролю за виконанням окремих робіт. Забудовник або інвестор надає гарантію на виконану роботу, дотримується термінів і зобов'язується подбати про будь-які виправлення у разі неякісного ремонту.

Ремонт «під ключ» — це також єдиний рахунок, який акумулює вартість роботи багатьох будівельно-ремонтних та оздоблювальних бригад. При цьому виключається необхідність вести переговори та підписувати індивідуальні договори. Варто знати, що ремонт квартири можна оплатити разом з покупкою квартири однією іпотекою, а отже, додатковий кредит на доведення інтер'єру до стану, придатного для проживання, не потрібен.

Квартира з ремонтом – які роботи входять у вартість?

Загалом стандарт «під ключ» означає, що після ремонту квартира буде повністю готова до заселення. Проте в деяких варіантах потрібно купувати додаткові меблі, а в інших – ні. Всі ремонтні й оздоблювальні роботи повинні бути прописані у договорі.

Квартира «під ключ» від blago developer – кому підійде таке рішення?

Придбання квартири з ремонтом в Івано-Франківську – це ідеальне рішення для людей, які:

  • хочуть заощадити час і переїхати в готову квартиру,
  • перебувають за межами Івано-Франківська,
  • інвестують у квартири з метою здачі їх в оренду.

Якщо ви з тих, хто не знає про тренди і не вміє поєднувати окремі елементи внутрішньої обробки таким способом, щоб вони складали єдине естетичне ціле, то квартира з готовим ремонтом – це пропозиція саме для вас. Готові до проживання квартири від blago developer облаштовуються професійною командою дизайнерів з використанням найкращих матеріалів.


Читати також