02.09.2022
Навчання. Освіта
eye 1022

Курси англійської мови. Індивідуальні та групові заняття

вивчати іноземну мову

Бажаєте якнайшвидше почати вивчати іноземну мову та використовувати її в спілкуванні? Або, можливо, ви опанували словниковий запас і граматику на задовільному рівні, але все ще відчуваєте труднощі, які заважають вам вільно розмовляти? Ми маємо можливість познайомити вас з перевагами найефективнішого методу вивчення англійської мови у репетиторському центрі «SpeakOk». Детальніше ознайомитися з цінами та послугами центру можна на сайті speakok.club!

Як вивчити іноземну мову швидше?

Спочатку ви чуєте слова, які повторюєте і запам’ятовуєте, потім ви вчитеся читати і, нарешті, опановуєте мистецтво письма. Звучить знайомо? Саме так діти вивчають рідну мову. Багато досліджень показали, що цей метод є найбільш ефективним при вивчені іноземної мови також у зрілому віці. На цьому припущенні базується метод, який використовує репетиторський центр «SpeakOk» для навчання своїх клієнтів іноземним мовам.

Відомо, що для багатьох не є проблемою недостатнє знання граматики чи лексики, а саме мовний бар’єр, який виникає в ситуаціях, до яких людина не може підготуватися. Тому «SpeakOk» пропонує вивчати іноземну мову за сучасною методикою, розробленою фахівцями та методистами, що ґрунтується на головному положенні: під час уроків англійської необхідно звести до мінімуму використання рідної мови.

При такому методі навчання вчитель говорить у природному темпі, а за потреби повторює незрозуміле запитання чи фразу. Завдяки цьому учні з самого початку набувають двох основних навичок: розуміння на слух і говоріння. Це те, з чим більшість людей, які вивчають нові мови, мають проблеми, і це іноді відлякує їх від продовження навчання.

Заняття проходять у дружній атмосфері, їх форма дуже швидко скорочує дистанцію між викладачем та учнем. Це додатковий мотиваційний фактор, який підвищує ефективність вивчення іноземної мови.

Курси англійської мови від «SpeakOk»

«SpeakOk» пропонує наступні види онлайн або офлайн курсів англійської:

  • Курси англійської для дошкільників і молодших школярів.
  • Англійська для ЗНО.
  • Бізнес англійська, корпоративна англійська.

Кожне заняття складається з частини, під час якої викладач ставить запитання кожному учаснику курсу та підводить його до правильної фрази, що полегшує відповідь і запам’ятовування. Учасники курсу також вивчають граматику та нову лексику під час розмовної частини. Викладач у прозорий спосіб навчає основам граматики та новим словам, користуючись підручником, створеним таким чином, щоб учням не потрібно було робити додаткових конспектів.

Вивчення іноземної мови у репетиторському центрі «SpeakOk» базується на постійному повторенні питань, відповідей і лексики. Це найефективніша форма навчання, тому вчителю не потрібно давати учням домашнє завдання. Єдине завдання для кожного — регулярно повторювати слова та нові граматичні конструкції. Завдяки безперервній, швидкій бесіді та систематичному повторенню учні вчаться не лише говорити, а й думати англійською мовою.

Читати також


up