05-12-2022 Розваги 905

Лайви тижня. Найкращі треки. 5 грудня 2022

Найкращі лайв-записи цього тижня. Красива музика. 5.12.22

Щотижня журналісти порталу Експеримент вивчають Ютуб, щоб знайти щось нове, музичне та живе. І знову ми зібрали для вас найкращі лайв-записи тижня.

Впевнені, що ви знайдете в цьому списку щось для себе. Так що вмикайте колонки гучніше або надягайте навушники, на вас чекає приголомшлива музика в цій різножанровій добірці.

Мирного всім нам неба.

Живий виступ Шерон Ковакс на NPO Radio 2.

Як же це круто! Стромай прийшов на Tiny Desk Concert! Сетліст підібраний ідеально, описи тут зайві. Слухаємо та насолоджуємося.

Далма – румунська джазова співачка та актриса. Переможниця шоу Faimoșii на TVR 1, озвучила Ельзу у румунській дубльованій версії «Крижаного серця».

Цього тижня Нога Ерез записала кавер на пісню Тімоті Лі Маккензі та Зендеї. Вийшло дуже душевно.

Цього тижня хлопці з PostmodernJukebox записали кавер на хіт Сари Маклахлан 1997 року "Angel". А допомогла їм переробити пісню на класичну соул-баладу з відтінком госпел Sarah Potenza.

У двох уродженців Аргентини, визнаних вундеркіндами з Буенос-Айреса, Марти Аргеріх та Даніеля Баренбойма не лише спільне культурне коріння, а й особливий інтерес до камерної музики. У цьому живому відеозаписі з Берлінської філармонії 2014 року Марта та Даніель разом виконують чудовий концерт, у тому числі Сонату ре мажор Моцарта для двох фортепіано. Як же чудово, що з'явився цей запис у Мережі!

Масато Хонда - японський саксофоніст, композитор та мульти-інструменталіст. Найбільш відомий своєю участю гурту T-Square і з'явився у саундтреку до фільму Ковбой Бібоп.

Ще одна приємна знахідка нашої редакції! Інформації про виконавця в мережі практично немає, але можна сказати точно, що голос Синтії полонить своєю магією. Слухаємо, підписуємось на її канал. І окремо варто відзначити красу пісні Átutazó. Композитор Мате Ментор, слова Сільвії Чернус.

А Робін Адель Андресон продовжує працювати із джазовими стандартами. На цей раз вона заспівала You Make Me Feel So Young, популярну пісню 1946 року. Вона була написана Джозефом Міроу на слова Мака Гордона і вперше представлена в музичному фільмі «Три маленькі дівчинки у блакитному». Нам же вона добре відома у виконанні Френка Сінатри.

Помпаламуси продовжують працювати із новими виконавцями для записів незвичайних каверів. На цей раз слухаємо пісню Frank Ocean, яку свого часу виконали Pink + White.


Читати також