Найкращі сучасні іграшки для дітей

іграшки оптом

Часи, коли малюки гралися лише брязкальцями, минули. Сьогодні актуальними є іграшки, які стимулюють розвиток дрібної моторики рук і органів чуття. Малюки охоче проводять час на сенсорних килимках, відпрацьовуючи різні положення, тягнучись до іграшок. Різноманітні фонтанчики та чашки зроблять кожне купання приємнішим навіть для немовлят, які не люблять воду. У випадку з трохи старшими малюками – тими, хто вже сидить самостійно, – чудовими іграшками є розвиваючі кубики та сортери, за допомогою яких діти можуть вчитися розпізнавати форми. Усім власникам роздрібних магазинів з дитячими товарами радимо купувати такі іграшки оптом Одеса 7 км.

Хіт останніх сезонів – кухні для дітей

У кого є діти, той прекрасно знає, як вони люблять проводити час з мамою на кухні та допомагати їй готувати їжу. Крім ігор на справжній кухні, дво- чи трирічному малюку обов'язково буде цікаво мати власну іграшкову кухню, оснащену різноманітними аксесуарами. У продажу ви знайдете іграшкові мінікухні з плитою, холодильником, витяжкою та краном. У комплекти з кухнями входять посуд і кухонне обладнання, часто також іграшкова їжа. Можна придбати й окремі елементи, наприклад дошку з овочами та фруктами або вафельницю. Чудова розвага для вашої малечі гарантована. Дитина буде тренувати дрібну моторику рук і вчитися готувати їжу. Вона дуже скоро запросить батьків на обід зі своїми домашніми стравами!

Улюблені іграшки хлопчиків – набори маленького майстра

Набори іграшкових інструментів для маленького майстра – це те, що обов'язково сподобається хлопцям. Іграшка знайомить дитину з інструментами та розвиває кмітливість. У продажу можна знайти мінімайстерні, набори для столярів та окремі іграшкові інструменти.

Медичні аптечки для маленьких лікарів

Діти люблять гратися у різні професії, тому великою популярністю користуються набори для маленьких лікарів. Вони оснащені іграшковими версіями такого медичного обладнання як:

  • термометри,
  • стетоскопи,
  • шприци,
  • тонометри,
  • ножиці,
  • молоточки та інше.

З таким набором ваші діти неодмінно вилікують усіх хворих ляльок, ведмедиків і зайчиків.

Настільні ігри для дітей різного віку

Настільні ігри зараз переживають другу молодість: вони стають усе більш популярними як серед дорослих, так і серед дітей. Не дивно, адже вони дозволяють проводити час у родинному колі, вчать логічного мислення, розвивають дрібну моторику рук. Гуртовий магазин іграшок Kalibri.top пропонує багато настільних і аркадних ігор, які подобаються дітям.


Читати також