Український співак ANDRUX з Сан-Франциско провів квартирник до Дня Незалежності України

Український співак ANDRUX з Сан-Франциско провів квартирник до Дня Незалежності України

Нещодавно у Сан-Франциско український співак ANDRUX провів свій традиційний теплий квартирник. 

У співака був насичений рік щодо творчості, а також різноманітний по репертуару пісень, тому на квартирнику можна було прожити різні емоції. 

ANDRUX зберіг обіцянку та виконав всі СВОЇ авторські пісні, де чітко можна почути про надію, біль, любов, втрати. Також виконав композиції про взаємини як між людьми, так і з самим собою. Традиційно завершили квартирник спільним виконанням гімну України.

співак ANDRUX провів свій традиційний квартирник 

«Мій день почався з дивних подій: спочатку хтось вирішив вкрасти напої для квартирника, потім моя машина нагадала мені про заміну масла, але все це ні до чого. Цей вечір пройшов чудесно. Це були космічні масштаби відвертості, тепла і щирості з обох сторін. Ще ніколи так добре не співалося. А ще мені дарували квіти, букети квітів», — радіє співак.

За кордоном артист проживає вже багато років, але ні на секунду не забував про свою рідну землю. ANDRUX підтримує українську діаспору та популяризує україномовну творчість. Квартирники проводить доволі часто, адже вони стали особливим місцем для людей, які не за своїм бажанням опинились за межами рідної України. Тут він збирає всіх, аби об‘єднати віру у спільну перемогу. 

Також на квартирнику у слухачів була можливість познайомитися з новою творчістю артиста. ANDRUX виконав свій майбутній реліз «Демони», який точно буде вартий уваги кожного вже цієї осені. 


Читати також