Малиновська Домініка. Вчитель, який змінив моє життя

Малиновська Домініка. Вчитель, який змінив моє життя

Давайте  спершу познайомимося – мене звати Малиновська Домініка і я є ученицею 6-А класу. У моєму житті постійно відбуваються зміни: як приємні, так і не дуже. Все пов’язано не тільки зі школою, класом, однокласниками, але, мабуть, із моїм світобаченням, реакцією на різні ситуації, предмети, а можливо, ще й мій підлітковий вік дає про себе знати.

Вчителем, який змінив моє життя є український серіал «Школа». Спочатку я просто переглядала серію за серією, вникала у проблеми підлітків-героїв серіалу, але аж ніяк би не подумала, що цей фільм може змінити моє життя. Та одного ранку, прокинувшись, зрозуміла, що я вже не те, маленьке дівчисько, яке навчалося в початкових класах, а стала всього-на-всього трішки дорослішою дівчинкою, якій багато що не подобається: починаючи від школи, закінчуючи домівкою. Ви скажете, що на мене вплинув фільм, але це не так. На мене вплинули ті, хто вважає своєю аж ніяк не подругою, а навпаки суперницею у навчанні та роблять так, щоб я не мала друзів у класі. Так, я почала на все звертати увагу і для мене це важливо. Є моменти, коли можу сплакнути читаючи вірш, якщо у ньому йшлося про мою рідну Україну, яка сьогодні бореться за свободу або ж це могла бути поезія про маму, яку люблю… Війна, справді внесла свої корективи у наше і так не просте життя.

Тобто, я стала трішки меланхоліком, мабуть. Але серіал «Школа» навчив мене, що потрібно відповідальніше ставитись до свого життя, адже воно у нас одне, не забувати, що навчання відіграє теж не малу роль, але попри все це треба вміти відпочивати і не думати про недругів, чи тих, хто хоче тобі накапостити, нашкодити. Не забувати, що у важку хвилину тебе завжди підтримують твої рідні. Хоча про негатив треба навчитися не думати і не хвилюватися, інакше невролог і психолог будуть забезпечені мені на все життя. І тут, як Ви розумієте, без підтримки ніяк!

Не знаю, як надалі буде складатися моє життя, але хотілося б вірити у краще і, що я зможу подолати проблеми, які стоятимуть на моєму шляху. А ще хотілося б віднайти справжнього друга чи подругу, які зможуть підтримати мене в усьому.

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»


Читати також