Саджанці яблук: де купити якісні в Україні

Саджанці яблук: де купити якісні в Україні

Яблуня - це один із найбільш розповсюджених, популярних та улюблених видів плодових дерев в Україні і не тільки. У яблуках містяться солі магнію та калію, які потрібні для хорошого функціонування серця, залізо, яке сприяє підвищенню рівня гемоглобіну в крові, а в насінні одного яблука налічується денна норма йоду, який забезпечує нормальну роботу щитовидної залози. Крім цього, плоди яблуні містять комплекс органічних кислот, цукрів, пектинових речовин, катехінів і вітамінів. 

Щоб отримати бажаний результат і хороший врожай, при виборі саджанців яблунь потрібно слідкувати за їхньою якістю. Купити саджанці яблуні найкращої якості пропонує інтернет-магазин “Рослини від Василя Івановича”. На сайті магазину можна обрати більше десяти сортів найпопулярніших саджанців яблуні. Також у каталозі товарів, в категорії Плодові дерева, представлено ще десять підкатегорій різних популярних плодових культур, як-от черешня, абрикос, персик, нектарин, слива та інші. Великий вибір товарів допоможе покупцям обрати все необхідне для садівництва та городництва. 

Покупці магазину неодмінно отримають професійну консультацію щодо вирощування саджанців яблуні й інших рослин, представлених у магазині, та догляду за ними. Компетентні працівники допоможуть підібрати необхідні добрива для будь-якої потреби. Магазин співпрацює лише з перевіреними та надійними постачальниками, які пропонують найкращу продукцію. 

Інтернет-магазин “Рослини від Василя Івановича” понад 5 років залишається одним із найкращих магазинів на ринку, бо:

  • надає гарантію 180 днів на посаджені культури;
  • команда магазину турбується про якісне, надійне пакування та швидку доставку товару;
  • кожне відправлення упаковується в коробку екокартону, що гарантує якість і товарний вигляд;
  • покупців потішить великий асортимент за привабливими цінами;
  • купити саджанці яблунь та інших дерев, кущів, насіння, квітів можна з сезонними знижками, які регулярно проводяться в магазині;
  • діє зручна та швидка система оформлення покупки;
  • безкоштовна доставка товару Укрпоштою при замовленні від 1500 гривень;
  • покупці неодмінно отримають безкоштовну онлайн-підтримку з будь-яких питань.

Купити саджанці яблуні, декоративних і плодових насаджень та інші товари в магазині “Рослини від Василя Івановича” - це приємно, легко, швидко та комфортно. Широкий асортимент найякіснішого посадкового матеріалу та любов команди до своє справи гарантує здоров’я та красу вашого саду!


Читати також