28.10.2023
Культурна країна
eye 228

Перч Діана. Вчитель, який змінив моє життя

Перч Діана

Мій вчитель – це книги , вони занурюють з першого речення . Проходять хвилини а цікавість до книги не зменшується а збільшується . Хтось читає новели хтось читає романи, детективи, а люблю читати фантастику  та фентезі .                                        

   Я люблю фантастику і фентезі тому що це жанри не про те, що нас оточує а про вигаданий світ в якому трапляються різні ситуації це може бути як чарівний світ «Гаррі Поттера» так і про чарівних тваринок , добрих відьмочок , про маленьких гномиків які літають на ластівках ,  про єдинорогів і добрих драконів , про людей які можуть змінитися в добру сторону , про добро яке завжди перемагає як і наша Україна.

Книги допомагають людині розслабитися , бути спокійною і відволіктися від війни. Людина потрапляє в той чарівний світ вона відчуває ті емоції , що в той момент відображає автор.  Якщо в той момент автор показує страх героя, людина буде відчувати той страх з героєм ,якщо радість то людина буде радіти, якщо герой плаче або помирає людина починає сумувати з тим героєм або плакати за ним.

Людина міняється читаючи книги . Людина хоче допомогти героєві якщо він щось розслідує хоче знайти викрадача або вбивцю, хоче скласти пазл , людина хоче побачити ,що буде далі , хто буде викрадачем , хоче знати  хто буде на стороні добра , а хто буде на стороні зла.

Коли людина читає вона розвиває фантазію , розум і найголовніше своє мовлення . Коли людина читає ввечері поки вона засинає вона роздумує що буде далі з ними , придумає щось своє , придумає що хоче змінити в книзі.

Книги також навчили мене тому, що успіх потребує жертв . Гаррі Поттер показав що треба дивитися страху в очі , вірити в себе і не боятися ризикувати , він відважно хотів пожертвувати собою , але його потенціал  переміг його ворога і залишив його живим .

В книгах дуже багато цитат які повчають і надають віри.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up